Personalet

Odi

Odi

Redaktøren, er bygdegutt fra Seljord i Telemark

Odi, redaktøren, er bygdegutt fra Seljord i Telemark. Født 1944. Har fortid som skuespiller og sceneinstruktør (inkl. Teaterhøyskolen) fra 1963 og drøyt 20 år fremover. Var på Det Norske Teatret i en årrekke. Tørrlagt alkohol og pille-misbruker. Har gitt ut 13 bøker (dikt og prosa) i Norge mellom 1969 og 2000. I Thailand boka: ”Madamen og meg” – Hverdagsliv i Pattaya, som kan kjøpes via Nordics nettsider. (mail oss) er 90 % uføretrygdet, og bruker pensjonisttilværelsen bl.a. til å være en av dem som har ansvarer for at turist og informasjonsbladet Nordic kommer ut. 

Litt om oss bak Nordic

Litt historikk!

I papirutgaven av Nordic står det 5te årgang 2550/2007, og imponerende nok, det er sant! Men det skal innrømmes at første årgang bare innholdt en utgivelse...i desember. Og da regner jeg ikke med at samme folka hadde gitt ut et blad ved navn Scandic - i juli - var det vel.

Det ble med det ene nummeret, det skal både leserne og vi som lagde bladet være glade for. Nordic derimot...vi skal feire femårsjubileet kommende des. Håper vi.

Til å begynne med og rundt et års tid, het vi ”Nordic i Pattaya”, men så begynte vi å drømme om å ekspandere, og omdøpte oss selv til Nordic i Thailand. Første nr. var på hele 28 sider, og vi var stolte som hanekyllinger alle mann. (Dette var før Chutimon, nåværende direktør, var i bildet.)

Thomas Kalte, en svensk medborgare, var den som utvikla Nordic teknisk, og som sammen med nåværende redaktør, var ansvarlig helt fram til mars 2005. Da ble han desverre syk og trakk seg ut.

Det medførte en kollosal lang ”sommerferie”, hele 5 måneder, før danske Hans Sønder tok opp arven etter Thomas. Sønder sa takk for seg etter et drøyt år, hvor vi utkom punktelig.

Etter det overtok tyske Mark Sonntag arbeidet med å være ”artwork-ansvarlig”, og det er han fortsatt. Og ifølge alle rapporter har Nordic bare blitt bedre og bedre, måned for måned.

Annonsemengden har økt, og stoffmengden tilsvarende. Magasinet har vært oppe i 72 sider i høysesongen på det meste, og ligger vanligvis og vaker mellom 60 og 72 sider, og har et opplag på 3000.

Vi håper dere som fra nå av leser Nordic på nett, liker den litt anderlesdes informasjonen og underholdningn fra Thailand vi tilbyr. Kom gjerne med tilbakemeldinger / kommentarer samt gi oss informasjon om hva dere savner.