Etegilde p Erik og Jean`s Scandinaia Beach Club

Erik The Viking er i farta......
Erik The Viking er i farta......

Deltagere på NIT`s etegilde: Mon & Stig & MacArthur og Odi

Vi har lenge nå hørt gjetord om den fantastiske Skandinaviske buffeten som serveres hver torsdag på Beach Club, så den måtte vi jo bare prøve, og for å si det uhyre kort: Det angrer vi ikke på!

Vi ankom tidlig slik at fulle kjeler kunne avfotograferes i all sin prakt, og vi kan bare beklage at NIT ikke har anledning til å trykke duft og smaksprøver,  dere får ta oss på vårt ord, men det aller beste er faktisk å komme selv en torsdagskveld, og utsette smaksløkene, og de andre sansene du måtte ha intakt, for Jeans og Eriks flotte buffetanretninger.

 

 


Alltid elegante Jean

Drøye 6 måneder har gått siden åpningen, og vi spør Erik hvordan det har fungert? - Høysesongen og vinteren gikk mye bedre enn forventet. Jeg trodde nok det skulle ta litt lengre tid før stedet ble kjent. I lavsesongen nå har det vært relativt stille, men det er jo det samme på alle restauranter når det er lite med familier og par.

Solnedgang over Siambukta
Til dere som er nye i Pattaya og ikke vet hvor Scandinavia Beach Club ligger, så er det på Beach Road, ganske langt nord, mellom soi 5 og 6. Og NB: Det er bare å komme, det er ikke en lukket club med mystiske ritualer eller noe i den retning. Kommer du, som oss, litt før mørkret faller på, får du en fantastisk solnedgang over Siambukta på kjøpet når du foreks. inntar en aperitiff i baren mens du venter på at matklokka ringer kl. 19.

Der kan du bl.a. lese på veggen at: No golfing allowed here”, og andre fyndord. Erik selv, formoder vi, henger på veggen som syklende viking, og kort sagt så har Beach Club virkelig blitt et toppsted.


Kveldens vert Karen, som er søster til Jean

Sportsfisketurer
Erik Sørensen er en av ”gamlekara” i bar- & restaurantbransjen her i byen. Ikke mange slår hans sammenhengende snart 23 år med kontinuerlig drift.I en årrekke var åstedet Scandinavia Beer Bar, en del steinkast lenger syd, mellom soi Yamoto og soi 13, og beerbaren der er fortsatt i drift den, det er matserveringen som har flyttet med til den mer elegante ”Beach Club” hvor - life is a beach, som det heter.

Fra disse to stedene arrangerer Erik sportsfisketurer, noe Nordic kommer tilbake til litt utpå høsten, ved vår fiskeekspert og reporter Terje Engø. ”Chokthiwa” som er båten Erik bruker til disse turene er ombygd spesielt for sportsfiske og har GPS, ekkolodd, radio, brannslokningsapparat, og flytevester i fall uhellet skulle være ute å rusle på havet, men det har det, bank i bordet, ikke vært på de åra Erik har drevet hittil. I tillegg er det selvsagt beste sort fiskeutstyr, mat og drikke og alt en fiskeentusiast måtte ønske ombord.

 


Gedigent buffetbord
- Dette er det beste buffetbordet jeg har sett, og spist, mælte Stig matvrak etter å ha spist seg gjennom det meste av godsakene som det var diska opp med. - Ja dette tåler sammenligning med hvor som helst, tilføyde McArthur, og så til den prisen da. Bare 390 B.


Aspages med skinke, eller omvendt

<- Lammelåret var helt fornydelig, stønner Stig og holder seg på maven. Odi var så mett at han ikke orket å si noe som helst, og Khun Chutimon mumlet noe om at det er jo umulig