Thai Hus p offensiven

Fra hyre bak: Atle Rise (Koh Samui) Mikael Niemela (Pattaya)  Ronny Mulstad og ge Hagan (Hua Hin)
Fra hyre bak: Atle Rise (Koh Samui) Mikael Niemela (Pattaya) Ronny Mulstad og ge Hagan (Hua Hin)

Det ser vitterlig ikke ut til at den verdens-omspennende økonomiske nedturen gjelder innen Real Estatebransjen her i Thailand. Tvert imot. Det bygges, planlegges, kjøpes og selges hus, land og leiligheter som aldri før sålangt NIT er i stand til å se.

At mange potensielle kjøpere sitter på gjerdet og avventer situasjonen, er som forventet, men det er nok nå du kan gjøre kupp...ikke når alle hopper ned fra gjerdene sine samtidig. Det nyeste siste av NITs informasjon om ”hus og heim” kommer fra Thai Hus og sjefen der, Ronny Mulstad, som fredag den 31. oktober hadde offisiell åpning av sitt nye kontorfellesskap med Thai Living, i Pratamnak Road på veien ned mot Jomtien.


 

 

 

 

 

 

 

 

- I nykontoret får våre kunder som ønsker juridisk bistand mulighet til å snakke direkte med Advokat Khun Supaporn Sara Persson, som alle sikkert skjønner er gift med en svenske. Det er også mulig å gjøre avtale med advokat Ronny Mulstad. Thai Living holder hus i første etasje, og Ronny, og hans nyansatte medarbeider og heretter hovedansvarlig for Pattayakontoret, Mikael Niemela i andre.

Mikael snakker norsk, svensk og finsk, og ovenikjøpet er er han en rund og blid kar med forbindelser og kunnskap om bransjen, og som ikke det var nok er han utdannet sykepleier, og har yrkesmilitær erfaring.


Selve lokalet og alle de ansatte må også velsignes!

 

 

 

 

 

 

 

 

Thai Hus nå også i Hua Hin og på Koh Samui
Fra før av vet NIT at Thai Hus har salgskontor i Stockholm, København og Oslo, men nå åpner de også kontor flere steder i Thailand. I Hua Hin er det Åge Haugan, mangeårig thailandbo og forøvrig gammel musiker, som styrer bedriften. På Koh Samui er det Atle Rise som er ansvarlig for Thaihus. Atle er markedsøkonom, og bl. a. tidligere norgesmester i friidrett (hekk).

- Det at vi har lokalisert oss sammen med ”Thailiving” gir oss en rekke fordeler. Vi kan ta hånd om hele prosessen i forhold til landkontor og registreringer m.m. Og vi har tilgang på langt flere leiligheter og eiendommer, pluss at vi kan hjelpe med Visa og work permit, rimelige flybilletter, forsikring osv. osv. Det er bare å spørre, vi kan hjelpe med det meste.


Fra innvielsessermonien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er også agent for Thailand Elite Card, et livsvarig fordelskort som gir deg VIP service på flyplassen, gratis greenfee og spa, samt en rekke andre fordeler. Stikk gjerne innom kontoret vårt for mer info. - Du satser stort Ronny. Er det ikke nå alle bør være forsiktige? - Da velger jeg å svare med et gammelt kinesisk ordtak: Når det blåser kan du velge mellom to ting. Søke ly, eller bygge vindmøller. Jeg foretrekker da å bygge vindmøller for fremtiden.