Fem tildels rustne riddere og to skjnne jomfuer ved et avlangt bord med havfrue p Aloha

Her er alle de smrustne samla
Her er alle de smrustne samla

5 tildels rustne riddere, hvorav bare to av dem medbrakte sine skjønne kvinner, satte hverandre stevne på Aloha, Polynesisk Restaurant, beliggende på 2nd. Road i hjertet av Pattaya, for bl.a. å løse verdensproblemene, og et par småting i nærmiljøet, over et godt måltid med någo attåt.

Når vi innledningsvis skriver – tildels rustne..., kommer det av at yngstemann enda ikke har fylt 40, og antageligvis ville bli snurt over begrepet. Og vi andre mannlige i 50 og 60 åra holder oss uforskammet godt, for å si det selv, (når ingen andre gjør det) vi bruker bare litt lenger tid på de fleste gjøremål osv., og trenger muligens oftere både oljeskift og smøring, men ellers går det, som sagt, forbausende bra for de – tildels rustne. Nok av det.


Å lage skikkelig Irish Coffee er en kunst

De skjønne kvinner Nong (tilhørende sjefsridder Jørgensen på Baan Sabaijai) og Mon (residerende direktør i Nordic) smilte sine skjønneste smil, og hele kvelden ble lutter velvære. For Aloha er stedet for deg som ønsker god service og det lille ekstra rundt et måltid, men jeg mistenker mange for å tro at det er skrekkelig dyrt, og det er det altså ikke, og det aller viktigste er jo at på Aloha får du valuta for pengene!

Vi tror også at flott setting og fine omgivelser gjør noe positivt med deg som gjest. Du slutter å stresse, gir deg god tid med måltidet, og nyter tilværelsen og det faktum at vi er blandt de priviligerte her i verden som kan gjøre slikt iblandt. Slik sett er jo alle skandinaviske pensjonister uhyre heldige med ”valg” av fødeland...


Bar med konkylier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokodillestek og Rock Lobster
Menyen på Aloha er et kapittel for seg. Du kan ta set-menyer som går for to personer, eller du kan bestille fra et utall av spennende enkeltretter, selvfølgelig inkludert forretter og desserter. Av verdensproblemene så løste vi først konflikten mellom Russland og USA/Vesten når det gjelder konflikten i Kaukasus. Det var no big deal for oss erfarne herrer med hestehale og bart.


Levende musikk er det selvsagt

Det ble oppnådd enighet om den saken allerede før Oscar hadde fått i seg sin russiske Bortsh-suppe som han valgte til forrett. Den smakte forøvrig alldeles utmerket, fikk vi vite mellom skjefullene. Mon satt der med et salig smil, og sin svære aperetiff ved navn ”Kava Bowl”, en konkylie fyllt med alkoholholdige godsaker.

Herrene Bjørn (boss på Hosting Group programvarehus) og Ståle (som er selger hos Hvidsten) skeiet ut med nr. 55 på menyen, hvilket er utlagt: Crocodile Steak med coriander i hvitløksaus. Kom ikke heretter å si at nordmenn bare vil ha kjøttkaker... Gutta var så sultne at Mon ikke rakk å fotografere krokodilla engang før den var fortært av de glupske riddere.


Kava Bowl til 2 personer som Mon tok alene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stig og Odi var noe mer prosaiske og endte opp med &rdq