Internasjonal luksus hotelloperatr inn i The Beach

Som beskrevet i intervjuet med Mr. Kevin Beauvais på foregående side skal Hvidsten Group Co., Ltd inngå et langssiktig samarbeid med en ledende internasjonal hotelloperatør i sitt megaprosjekt The Beach, for på den måten å sikre verdiøkning til eiere og investorer i prosjektet.

Målet er å utvikle det beste livsstilskonseptet på Thailands østkyst. Hotellkjeder som Hilton, Sheraton, Marriott og Intercontinental, som alle har kvalitetssikrede konsepter, luksustandard og høyt servicenivå vil bli invitert til dialog.

Alle som driver profesjonelt med eiendom kjenner grunnregelen – beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Hvidsten Group vet at strandtomt med sjøutsikt, førsteklasses byggekvalitet (Grade A) og nærhet til restauranter og alle slags andre fritidstilbud, gir de beste mulighetene for en internasjonal hotelloperatør. Hvidsten har kjøpt en av de siste og største strandtomtene på Jomtien Beach. Området er besøkt av 6,85 millioner turister i året. Jomtien alene har et sted mellom 4 og 5 millioner besøkende.

Faktum er at Pattaya/Jomtien ligger langt foran både Phuket, Hua Hin og Koh Samui når det gjelder antall besøkende. Det visste du kanskje ikke?

Helse og treningssenter
Men tilbake til selve The Beach. Hotellet vil ha eget legesenter, inkludert ”wellness”. Dette senteret alene vil være på 1. 200 kvm. og skal driftes av et av de beste sykehusene, med leger, sykepleiere, tannleger osv. osv. Treningssenteret vil være på ca 1.400 kvm. og ha det største og beste utvalget mht. treningsmuligheter i Pattayaområdet. Hele skalaen av helsetilbud og treningsfasiliteter vil være tilgjengelig, inkludert plastisk kirurgi. Det vil bli det første av sitt slag i Thailand! Dette gjøres for å imøtekomme den økende interessen for helse og velvære.

Dagens 50 åringer er på mange måter bare 40, og ønsker å holde seg ”unge og attraktive” og i god form med et aktivt og meningsfyllt liv. Trygghet er også viktig, særlig kanskje for barnefamilier og pensjonister. Da kan det være godt å vite at du for eksempel har en lege noen etasjer lenger ned.

Konferansesenter
Den godeste Arne Hvidsten ønsker også å satse i det stadig økende konferansemarkedet. Konferanser bidrar til økt trafikk i det vi kjenner som lavsesong her. Men den blir kortere og kortere for hvert år, og høysesongen tilsvarende lengre. Thailand som konferansedestinasjon i Asia øker kontinuerlig på grunn av høy kvalitet, lave priser og det brede underholdningstilbudet. Hvem sier nei til å reise til Smilets land på konferanse? Ingen Odi eller Arne Hvidsten kjenner i alle fall. Men en kan jo aldri vite.

Det finnes jo de som hardnakket hevder at jorda er flat også... Som konferansedestinasjon blir The Beach – som da ligger en time unna Asias hovedflyplass, og en halvtime lenger unna Bangkok – lett tilgjengelig for all slags konferanse- og møteaktivitet, lokalt, regionalt og internasjonalt.

Den Arne Hvidsten NIT kjenner til, er ikke mannen som gir seg for en skarve internasjonal finanskrise. Han ser muligheter der andre ser problemer. Han vet at det ikke bare er lys i enden av tunellen, han ønsker å være nettopp der når lyset går opp for alle de som skal innvie sin nye høykvalitets-leilighet.