Sigurds Lille Brune utvider tilbudet

Er du en av de uvitende, og altså ikke vet hva ”Sigurds Lille Brune” er, så kommer forklaringen: Det er en såkallt brun cafe & restaurant drevet av - Mannen med røsten; Sigurd Trubadur, beliggende omtrendt så midt i mellom Pattaya og Jomtien som vel mulig. Altså drøye 50 m. ned i soi Norway fra Thappraya Road.

Egentlig heter Sigurds sted ”My Siam Restaurant”, men han har selv skyld i klengenavnet, ustanselig dampende på sine rullings som han er. Og nå utvider Sigurd tilbudet i og fra sitt kjære brune ”My Siam”. Han har fysisk fått flytta en vegg, noe som gir større plass for gjestene, og flere andre – småting som går under fellesnevneren: Oppussing, men den største og definitivt viktigste forandringen, og som alt folket herved får del i er:


Henning Østerlund

Hjemmelaget sild og en ny helt spesiell meny som vi i NIT er sikre på vil vekke åtgaum, som det heter på språket til oss fra dalstroka innafor. Som det står i annonsen så er det sild i alle slags fasonger og smaksretninger som er en av hoved-ingrediensene i det nye konseptet. Silda er laget etter gamle oppskrifter fått av Henning Østerlund, en svenske som bl.a. har laget mat på luxuscruiseskip en årrekke.

Vi nordmenn har silda, men det må svensker til for å lage disse nydelige krydderblandingene. Du kan kjøpe med deg bokser på 200 g. for sølle 240 B. Sigurd selger også andre fiskeprodukter som laks og fiskekaker osv.


Mye godt å velge blandt
Men her er også mye anna å velge mellom på ”My Siam” hvis du vil spise på stedet, og det vil mange, for mennesket lever som kjent ikke av loff aleine, det må også åndelig føde til. Og historiene og praten går livlig hos `n Sigurd.

Av smårettene nevner vi ”Smørbrød med gravlaks”, ”...kjøttboller med rødbetssalat”, og valgfrie sildesmørbrød. Frokosten serveres selvfølgelig hele dagen, og natta med kjenner vi Sigurd rett. Stort utvalg av rimelig men velsmakende thaifood er det, og likeså har lista med ”middagsretter” økt noe grassat etter at Henning ble rådspurt. Nå får du fra ”Stekt flesk med duppe” til ”T-bone stak”, og til alle retter velger du selv hva slags poteter du vil ha til.


Henning og Sigurd

- Jeg begynner vel å få litt stil, jeg også, humrer Sigurd og ønsker en ny gjest velkommen. Vi skandinaver i Pattaya kan ikke akurat klage over mangel på gode mat-tilbud, og den kombinasjonen av tradisjonell norsk mat, spennende fiskeretter, og et hyggelig prisnivå som Sigurd på ”My Siam” nå tilbyr i sin lille brune, tror vi kommer til å slå an.