Endelig, store nye VesleKari har pnet

En måned etter at hun, VesleKari altså, skulle åpnet i nye lokaler i soi 7, ned for Thappraya Road, kunne Jan Storeide omsider puste mer eller mindre lettet ut, for nå er det offisielle åpningspartyet overstått. Det skjedde med musikk og sang og masse folk den 1. desember

Vel liker Jan at det kommer masse folk, og han er en overmåte sosial kar, men han har som kjent for de fleste vært utsatt for en lei ulykke, som medførte langt sykeleie med mye smerter, og slikt tar det tid å komme seg etter, og det vil nok fortsatt gå noe tid før Jan er helt i 100 igjen, men smilet og glimtet i øyet er alt tilbake på plass, så da kommer nok alt det andre også etterhvert.


Jan Storeide og 2 av gjestene

For VesleKari er så absolutt stedet for lag og foreninger til å avholde sine møter, da det ligger i en stille soi, og kan ta opptil 300 gjester. Så her regner vi i NIT med at både APTRT og Khon Norway m.fl . vil møtes utover på nyåret. - Jeg er en fredens mann, sier Jan. Og jeg ønsker alle velkommen til VesleKari som er en fredsarena. Vi skal ha åpent fra kl. 10 og til siste mann finner det for godt å gå hjem.

Åpningsfesten
Folket strøyma på, så til de grader at det ble trangt om saligheten selv i denne store åpne restauranten, Jan selv hilste på gjestene, takket for blomster og ”velkommen-tilbake-hilsener”, og fikk applaus da Sigurd Trubadur som kveldens toastmaster erklærte ”ballet” for åpnet. Bang Sare`s lettere antrukket, yndige og yppige dansejenter svingte med svansen, og dansa så i hvert fall den mannlige del av gjestene fikk opp pulsen selv i sittende stilling.


Dansejentene fra Bang Sare fikk opp stemningen

Det var både mannlig og kvinnelig vokalist som sang både thai og engelske svisker. Sigurds bassrøst bidro også melodiøst til å sette en spiss på kvelden. Blandt de mange gjestene var også en munter gjeng fra Baan Sabaijai, og noen av dem var oppe og ”hjalp” dansejentene holde takten...

Det var skikkelig hyggelig å se, og høre, at så mange setter pris på at Jan Storeide og hans VesleKari er tilbake. Og vi tror nok Jan selv var den som ble mest overrasket over det store frammøte, for det viste seg at hans berømte lapskausgryte var tom lenge før alle hadde fått smake. Men dette kan bli skikkelig bra Jan. Du må bare ordne deg med skikkelige medhjelpere nå etter ulykken du beklagligvis var utsatt for.