Det er p Lindas det skjer

Den største norske artistparaden noensinne i Thailand

PK og Dansefolket spilte til underholdning og dans fram til jul. 28 desember overtar GP Duo, velkjente artister blandt skandinaver i Pattaya da det er tredje året på rad de underholder på Lindas. GP Duo (Gunnar Pedersen & Sigfrid Eiksund) underholdt også på NITs 5-års jubileum i fjor, og er å finne flere kvelder i uka ut hele januar, men fra den 15 deler de uka med selveste Sputnik og Vivian, som spiller, synger og gjøgler ut februar, før stafettpinnen overtas av Runa Larsen & Helge Nilsen som holder det gående til medio mars.


Rune Larsen og Helge Nilsen

Og endelig kommer duoen Jannecke og Linda fra begynnelsen av mars og helt til den 20. Den lista er neimen ikke snau! - Nå er jeg både stolt og glad, sier Linda selv Hadde et tilsvarende artistoppbud spilt på en norsk restaurant i Norge over samme tidsrom, hadde det blitt lagt mer enn merke til, og restauranten utropt og kåra som stedet som virkelig tar vare på norsk populærkultur. Tipset er gratis norske medier. Nå kan dere få noe anna å skrive hjem om enn det dere pleier å fokusere på i og fra Pattaya...

Men det ligger mye hardt arbeid bak å ha kommet dit Lindas Restaurant er i dag. Linda selv sier at: - Endelig har ambisjonene våre og drømmen min blitt virkelig. Nå er all oppussingen ferdig, og nå er jeg både glad og ikke minst stolt over å kunne ønske norske og andre turister velkommen i restauranten. For nå er vi et av de svært få norske stedene i byen med toppstandard på alt, fra kjøkken og råvarer til service og underholdning. Det er morro å få til det en strekker seg etter, sier hun og er lutter smil.


Sputnik og Vivian

3 års jubiluems-markeringen ble unnagjort på selveste julaften, og på spørsmål om det er noen retter fra den innholdsrike menyen hun selv vil fremheve sier hun: - 3 retters`en vår har blitt veldig populær. Forrett: Røkt laks på toast. Hovedrett: Biff av indrefi let, Bearnaise og Bakt potet og som dessert vår nydelige hjemmelagede karamellpudding med krem.

 

- Nevn et par til. - Bacalaoen vår. Det er det ikke mange andre som har, men Gudmund er jo fra Sunnmøre...og Spekesild tallerken er også populær. Bladfyken som har spist ofte, og godt, på Lindas nevner videre Per Kokk`s ”Fiskegrateng”og ”Fiskesuppe og Lettsalta torsk” er en av favorittene, men også Thaimenyen er imponerende.


Jannecke

Ofte bestilles nr. 123 eller 121 som er henholdsvis ”Kung pad prik pao” og ” Kung pad kratiam prik thai”. Prøv dem, det forutsettes bare at du tåler litt chili. Verdt å nevne er også de norske åpne smørbrødene, såsom ”Sylte med rødbeter og sylteagurk” og ”gravet laks m/ sennepsaus.” ”Norwegaian Breakfast” er et kapittel for seg, vi vil ikke en gang prøve å beskrive retten, den må sees og ikke minst smakes.

Mer prosaiske ting som kjøttkaker og pizza m.m.har Lindas selvsagt også, og finner du ikke noe du liker her, finner ikke bladfyken ord for hva han mener om det - Har det vert 3 harde år? - Både ja og nei. Det tar alltid noe tid å bygge opp en bedrift.