Mikael Niemela p Thai Hus er optimist!

 Ikke bare er han optimist på egne vegne, han er det for hele Real Estate bransjen, ja for Thailand og fremtiden generelt. - Alle vi som driver I denne bransjen vet at det vil være svigninger, sier han, og selv om den negative trenden har vært langvarig og internasjonal denne gang, kommer den til å gå over, og oppturen begynne.

Thai Hus har mange jern i ilden om dagen. Ronny Mulstad, sjefen sjøl er innom og forteller oppglødd om den nye nettsiden www.thailand.no som er etablert, og som skal bli den største og beste siden om og fra landet vi elsker på litt sikt. - Ikke lang sikt, sier Ronny. Den er allerede oppe og går og besøket øker fra dag til dag. Thai Hus er forøvrig ene-agent for Thailands Elite Card, forteller han. – Det bør være av interesse for norske foretningsfolk, og det er bare å ta kontakt

Siam Ocean View
Men det var Mikael, manageren for Pattayaavdelingen NIT skulle snakke med denne gang, og han beretter villig om de forskjellige prosjektene Thai Hus har å tilby. - Endelig, sier Mikael. - Endelig hva, sier vi.


- Jeg har fått work permit og slipper å sitte å tvinne tommeltotter lengre. Og vi ønsker, via Nordic, å gjøre potensielle leilighetskjøpere oppmerksom på ”Siam Ocean View”, en smykkestein av en bygning på Pratumnak Hill. 50 % er allerede solgt og hele komplekset blir ferdig mai i år. Altså om bare 3 måneder. Det er bare å ringe eller maile og komme å se på visningsleiligheten.

Dette er et must og nok det prosjektet som gir mest for pengene når det gjelder kvalitet/beliggenhet og standard. Men kom å se, er oppfordringen til alle potensielle kjøpere. Tel: Mikael: +66 (0) 382 52 881 eller: mikael@thaihus.no

My Pool Villa
er det andre prosjektet Mikael fremhever. Dette er eneboliger beliggende i Øst-Pattaya, nermere bestemt ikke så langt fra Regents School og bilsakkyndige som vi vet mange kjenner til hvor er. Hele anlegget vil bli på 85 enheter og du kan velge mellom tre hustyper hvor det minste er på 170 kvm, og det største på 185 kvm.

Alle villaene har eget svømmebasseng på 4 gange 6 meter, car port, 3 soverom og 3 bad, og Mikael tilbyr også finansieringstilbud via Thai Hus sin samarbeidspartenr i Norge Eiendomfinansiering AS. Det vil bli 24 timers security, og rundt hele boligområdet går det en 10 meter bred kanal med vannfall, flotte joggeløyper og turmuligheter. Alt dette for langt under en million n.kr. Er det ikke: Løp og kjøp, de sier i reklamen?