Oppklaring av misforståelser

Det er tydligvis mange som tror at ”Nordic i Thailand” som kommersielt organ er ute igjen. Så er desverre ikke tilfelle.

NIT på nett er nå en helt vanlig amatør-hjemmeside i likhet med en rekke andre norske hjemmesider om Thailand og Asia forøvrig.

Forskjellen er kanskje at NIT er så heldig å ha liggende nermere 700 artikler o.l. fra 2006 og framover, fra den tiden hjemmesiden var en ren service til annonsører og lesere av magasinet.

De som har såkalte banner-ads på hjemmesiden er gamle venner fra den tiden NIT forsøkte å drive business.

Odi er pensjonist og NIT på nett er ren hobbyvirksomhet. Han har innsett at han aldri vil være i stand til å stå ansvarlig for et magasin, ei heller vil han kunne love å levere ting til fastsatte datoer osv. Men han liker fortsatt å pjutle og skrive litt om ting som opptar ham, og som andre også forhåpentligvis kan ha en smule glede eller nytte av.

Ved hjelp av sin kone Chutimon og Bjørn på ”Hosting Group” er han også fremdeles er i stand til er å få oppdatert hjemmesiden med ujevne mellomrom med tekster og bilder som han i all hovedsak har hatt liggende i opptil flere år, og som var tenkt å komme på trykk i magasinet som ble nedlagt i januar 2009.

Men det vil fortsette å komme nye ”Betraktninger fra pensjonist godstolen” og lignende så lenge det er pust igjen i han.

Men altså: NIT er nå en ren hobby hjemmeside, og ikke noe kommersielt businessforetak.