Khun Chutimon, NIT`s First Lady

Vanligvis er det Odi og de andre skribentene som ”stikker av” med oppmerksom-heten både når det gjelder positive og negative reaksjoner på NIT. Sannheten er kjære lesere, at uten Khun Chutimon: Ikke noe Nordic i Thailand i det hele tatt, det være seg som magasin eller på nett.

Selv nå som vi bare er en vanlig hjemmeside, som kun har som formål å promotere Thailand mot skandinaviske turister, er det hun, bondejenta med 6 års skolegang fra en liten landsby oppe i fjella i Phitsanolouk provinsen, som styrer.

Det er Mon som har lært seg å legge inn bilder og tekst, (og Nordic på nett blir laget i HTML) da Odis tekniske kapasitet begrenser seg til skriving i word-dok og mottak/sending av mail.
Det var hun som holdt orden på bladets skrale økonomi i de årene vi prøvde oss som kommersielt magasin. Osv. osv. Kort sagt: NIT = Mon.

For å avslutte med hennes egne ord:

 

Dear all readers
I like to say thank you for support ever since...From old magazine until now that we are making a web-page where all of you are wellcome to write your stories and send to us.
See you all in NIT every week

Yours Chutimon Sandsdalen
 
Odi legger til at klikker du på ”kontakt oss” øverst til høyre, så kan du sende spøesmål eller kommentarer direkte til oss derfra. Hvis du ønsker å sende vanlig mail, gjerne med vedlegg i form av tekst eller foto, så er e-mail-adr. odisands@yahoo.com