Endelig er NIT`s fremtid på plass

Det har vi sagt og trodd noen ganger nå, som alle dere som har fulgt med på våre høyst varierende websider vil kunne underskrive. Men grunnen til at vi denne gang våger å mene og tro, og satser på at alt endelig er ”under kontroll”, er at utgiveransvaret er overlatt til, og overtatt av ”Norwegian Properties” ved sin Managing Director Gudmund Eiksund.


Norwegian Properties

Norwegian Properties har i løpet av de siste åra vist seg som en av de mest stabile norske einendom/leilighetsutviklere i Chonburi-området av Thailand, og Eiksund sier selv i info om sitt nyeste prosjekt ”VN Residence 2”, at forhåndssalg eller ikke så har han midler til å ferdigstille prosjektet 100 % til avtalt tid, grunnarbeidene er allerede ferdige og byggingen igang. Noe alle som ønsker det kan se hvis de kjører seg en tur ned i ”prinsessesoien”, soi 5, ned for Pratamnak Hill.

Ny redaktør

Selv om en eiendomsutvikler nå står som utgiver, betyr ikke det at andre utbyggere ikke kan annonsere i magasinet. Det kan de, og alle vil få anledning til å fortelle om sine prosjekt i tur og orden. Gudmund og hans kone Linda, som driver Lindas Restaurant, er helt klare på at de skal ikke ha mer egenreportasjer enn om de fortsatt var vanlige annonsører. Det var ord ”Syvende far i huset”, alias Odi satte pris på, da han skal være en slags kunstnerisk rådgiver for den nye redaktøren Chutimon Sandsdalen, og konsulent når det gjelder lay out.

Samme konsept

NIT vil fortsette med samme konsept som tidligere, men på weben er det heretter meningen at også annonsene kommer med, slik at dere som leser oss på nett kan laste ned PDF-fila og lese hele bladet fra A til Å.
Første magasin med Norwegian Properties ved roret regner vi med å ha ute medio oktober, og husk: Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Ja vi våger å si det slik da vi er sikre på at dette skal bli bra.

Fire nummer kommende sesong

Den største forskjellen er nok at i kommende sesong skal vi bare gi ut 4 Nordic i Thailand. Det nevnte i oktober, så kommer det neste ca. 10 desember, og neste igjen i begynnelsen av februar, før det kommer et ”sommernummer” i juni.
Hva som skjer etter det er foreløbig i det blå, og der er det også godt å være iblandt. Fremtiden er en ukjent herre, men vi ifra gamle NIT, og Gudmund & Linda Eiksund er alle uhelbredelige optimister, som tror fullt og fast på Thailand som turistdestinasjon framover, for maken til land og folk finner du ikke.