Litt sommer-info fra NIT og Norwegian Properties

Det er sommer på den nordlige halvkule, inkludert i Norge og det betyr lavsesong når det gjelder skandinaviske turister i Thailand. Hva kommer det av da både de som driver med utdanning, og de som er i jobb har den lengste sammen-hengende ferien nettopp om sommeren?

Svaret er enkelt:
Mange sverger, av gode grunner, til hjemlandet om sommeren. Ingenting i verden kan måle seg med nordiske somre, når de er på sitt beste, og det var somrene av en eller annen grunn alltid da vi var barn. Og det husker vi bedre og bedre desto eldre vi blir.
Av samme grunn forsvinner også mange av de som har flytta hit til Thailand hjem til hytter, holmer og hus i Norge for en måned eller tre på sommeren. Det forstår vi også godt. Ingenting kan måle seg med lyse sommernetter, norske jordbær, reker kjøpt på brygga og sus fra bjørk, furu og granskog.

NIT tar også ”sommerferie”
etter juni-utgivelsen, lader batteriene, og samler spennende stoff og reportasjer til kommende høst og vinter-utgaver.
Nordic i Thailand kommer altså ikke ut i juli, august og september, men 15 oktober er det full rulle igjen, og da kommer det seks numre på rappen, til og med mars 2012, før nytt sommernummer i juni. 

Men tross dette må jeg få si at det er lavsesongen som er høysesongen for mange av oss fastboende her. Da er det ikke kø i butikker og varehus. Trafikken glir bedre, og på strendene har vi god plass. Og når vi ikke er fullt så mange, blir vi enda mer populære som gjester på alle slags etablissement. Desuten får jo alle som driver i servicebransjen litt roligere dager, og det kan komme godt med for mange.

Thailand har det meste for de fleste
Men likevel og til tross for alt dette oppdager fler og fler skandinaver at Thailand er et glimrende feriemål også i sommer og de tidlig høstmånedene, før den store invasjonen setter inn nærmere jul. Det kommer selvsagt an på hva du søker, hva du ønsker å oppleve, men at Thailand har det meste for de fleste det våger vi å påstå uten forbehold.

Og nå som Thai Airways flyr direkte på Gardermoen hjelper det mye. Da sovner du over Europa og våkner neste morgen  i sør-øst-asia.
Og skulle du mene at det blir for varmt og heftig i Pattaya`s verdensberømte Walking Street, så er det Ice-bar og restaurant med fem minusgrader du kan kjøle deg av i.

Følg med på nyhetsbrev og annen info i sommer på www.nordicithailand.net eller på www.vnresidences.com