Endelig, etter 3 lange mneder er vi her igjen

Mon og Odi vil ikke engang prøve å forklare hvorfor NITs nettside har ligget brakk helt siden medio desember 2011, og fram til 17 mars 2012, men vi skjønner jo godt at antallet besøkende på hjemmesiden stadig ble mindre ettersom dagene og ukene gikk uten noen oppdatering.

Men nå regner vi med at leserne våre hjemme i skandinavia, og ellers rundt om i alle land på alle kontinenter, setter pris på at nå er hele tre utgivelser av ”Nordic i Thailand” lagt samtidig ut på nett, og du kan bla deg fram og tilbake i magasinene. Du behøver ikke å scrolle nedover på siden slik som det fremdeles er vanlig på mange nettsider/steder.

 

 Ved siden av de nye utgavene av NIT så ligger det  fortsatt bilder, artikler og informasjon  fra Nordic i Thailand på den ”vanlige” hjemmesiden. Dette  er stoff som har vært trykket i NIT fra 2006 og fram til da vi begynte med å legge ut hele magasinet.

Og NB. NIT kan lastes ned og leses helt vederlagsfritt, og vi har heller ingen planer om å begynne å ta betalt. Vi krever heller ingen registrering for å lese magasinet, noe mange andre aviser og magasiner gjør. God fornøyelse, og gi oss gjerne en tilbakemelding. ”Knappen” til kontakt oss ser du oppe til høyre.

Godt å være tilbake, også på lufta.


At denne lille tekstsnutten illustreres av det norske flagg, i form av en høyreist elg, og av en kransekake er vel som det skal være når vi feirer vår egen tilbakekomst.  Ikke fordi vi tror elger flest liker kransekake, men vi er sikre på at de elsker å smelle slike bombonger som henger på kaka, og så passer elgehumoren perfekt til blondinevitsene som ligger inni.

Ha en vidunderlig dag