Hva har City Hall, Hard Rock, Thai Airways, Dusit Thani og Rotary til felles?

Svar: de er alle med på å virkeliggjøre det årlige Charity Cross Bay Swim eventet i Pattaya, og det gjør de sammen med en rekke andre sponsorer, så som Bangkok Hospital, Pattaya Mail, Securitas, Norwegian Properties Group, Paulaner og Tulip Group.

Pattaya har mange lag og foreninger som gjør en stor innsats for byen og distriktet, og myndighetene er med rette stolt av dem, og en av organisasjonene som gjør mest positivt er Rotary, som årlig legger ned utallige årsverk i å gjøre byen og omgivelsene til alle som lever her, enda bedre.

Rotary swimming 2012

Rotary swimming 2012Rotary Club of Jomtien Pattaya, hvor nordmannen Gudmund Eiksund i år er president, er klubben som tok initiativet til denne årlige charity svømme konkurransen, som i mars ble gjennomført for åttende gang. Det er et svært apparat i sving, som inkluderer Sea Rescue team med flere båter, pluss 4 staute karer som på sine jetski var klar til å hjelpe hvis det skulle bli nødvendig. Men alle deltakerene, fra både ”Fun Swim”, ”Short Swim” og distansen på 3, 5 km. tvers over hele fjorden, kom velberget i mål på stranden nedenfor Dusit Thani, hvor det vanket medaljer, applaus og en flott lunch spandert av Dusit Thani Hotel.

      Rotary swimming 2012       Rotary swimming 2012