Pattaya foran bde Amsterdam og Tokyo, Praha og Moskva

Pattaya foran bde Amsterdam og Tokyo, Praha og Moskva
Pattaya foran bde Amsterdam og Tokyo, Praha og Moskva

Ja det stemmer faktisk.  Euromonitor International som forsker på forbrukerområder, har offentliggjort en turistundersøkelse som viser hvilken byer i verden som tiltrakk seg flest gjester i 2010.

Nr. 1 på lista er Hong Kong med nesten 20 millioner, så følger Singapore med 18, 3 millioner, før London legger beslag på tredjeplassen med 14, 6.
Macau hadde 13 millioner og Bangkok 11...men alt på tjueførste plass finner vi oppsiktsvekkende nok fakisk lille, store, flotte og utskjelte Extreme City of Pattaya med 4, 4 millioner. Det er godt foran byer som Amsterdam, Tokyo, Praha og Moskva. Så det så!
New York kom på en hederlig 8 plass, men plasseringen foran Pattaya er Los Angeles, og plassen etter, før nevnte Amsterdam. Sidney er helt nede på 42 plass, og det er ellers verdt å merke seg at ikke en eneste by (stad som det heter på svenska) i noen av de skandinaviske land er med på lista i det hele tatt, for den stopper på nummer 100.

De som vil se hele listen finner den på: http://blog.euromonitor.com/2012/01/euro-monitor-internationals-top-city-destinations-ranking1-html

Pattaya foran både Amsterdam og Tokyo, Praha og Moskva
Hva er grunnen til at lille”, utskjelte Pattaya øker så enormt? Grunnen er i hvert fall ikke norske media som fortsatt bare har oppdaga skyggesidene i byen. De samme skyggesidene som finnes overalt i hele verden for de som ønsker å fokusere på slikt, og det gjør jo da norske bladfyker.

Pattaya foran både Amsterdam og Tokyo, Praha og Moskva