Bang Sare fr et turistmessig kjempelft

Avisa The Nation meldte for en tid tilbake at Bang Sare, 2 mil sør for Pattaya, har blitt valgt til å huse verdens første Cartoon Network-themed vann park. Parken skal åpne i 2013, og vil ytterligere befeste Chonburi-provinsen, og Eastern Seaboard som landets fremste turistdestinasjon.

Vi som bor slik til at vi rett som det er kjører Sukhumvit, eller Highway 3, til og fra Bang Sare har lenge sett at her var det noe på geng. Men de første som hadde planlagt vannpark og hotellutbygging på den gedigne og flott beliggende tomta, måtte gi seg uten at vi i NIT kjenner til årsaken. Men nå, med en slik aktør som Cartoon Network som utbygger skal det mye til for at det ikke skal bli Grand Opening neste år.
Parken bygges i samarbeid med Amazon Falls Co Ltd. som er en av landets store resort og attraksjonsutbyggere, og de forventer opp mot åtte-hundre-tusen besøkende årlig når de vel er i gang.

Som kjent ble Pattaya valgt til ”Golf Destination of the year” i 2012, og det blir spennende nå å se hva den neste utmerkelsen blir. Her i distriktet ligger i hvert fall ikke verken de lokale myndighetene eller private investorer på latsiden. Det satses og bygges i et slikt tempo at en stakkar fra Norge, som ikke er vant til at handling følger ord, blir helt matt.