NIT Sommernummer

Fredag 7 juni la vi siste hånd på "Nordic i Thailand`s" sommernummer, og prøvetrykket ble levert tilbake til trykkeriet Print 87 i Naklua, Nord Pattaya.

15 juni regner vi med å få det utkjørt til alle de skandinaviske stedene i Pattaya og omegn, og det vil det nok også være på plass i Hua Hin og Cha Am et par dager senere.

Men som vanlig, og til orientering for nye lesere av NIT, så blir ikke nettutgaven: www.nrdicithailand.net lagt ut før den 20-ende, da vi syns det er riktig at papirutgaven skal få være ute alene en ukes tid før folk i resten av verden kan klikke seg inn og lese hele bladet som ligger ute som PDF fil.

Nit er jo primært et papirmagasin, men i sommer har vi planer, sammen med Hosting Group, om å oppgradere og gjøre hjemmesiden bedre og lettere å finne fram på, da vi har liggende artikler om det meste helt fra 2006. De første åra med Nordic, fra 2003 og til 06 har vi desverre ikke noe av på nettsidene.

Jeg skrev ellers helt bevisst: - Resten av verden, om NITs nett-utbredelse, da det ikke bare er i Thailand, Norge, Sverige og Danmark vi har lesere, selv om disse landene dominerer. NIT har faktisk lesere i et femtitalls land på alle kontinent. Nyskjerrige og vitebegjærlige skandinaver finner en over absolutt hele verden. 

Det nye nummeret, sommernummeret, som vi kaller det, er det siste i sesongen 2011/12. Så blir det månedlige utgivelser igjen til høsten, i sesongen 2012/13, nermere bestemt fra oktober og fram til og med mars, pluss juni igjen. Men altså nå den 15`ende slippes 68 sider fullpakka med informasjon og artikler om reise, mat og nyheter om og fra Thailand.

Lavsesong heter det seg at vi har nå... Odi var en tur på byen her om kvelden, og det var ingenting som tyda på at det var lite folk. Walking Street var fullpakka alt tidlig på kvelden. Men det er nok riktig at det er litt ferre skandinaver på denne tid av året enn ved jul og nyttårstider. Les Lurifax` sine betraktninger omkring dette på side 48 og 49 når NITs Summer-Issue er på gata., eller her på www.nordicithailand.net fra og med den 20 juni.

PS. I juninummeret trykker vi også hele prislisten for annonsering i magasinet. Vi fant ingen grunn til å holde den hemmelig. Vi har sjekket og sammenlignet priser med andre aviser/magasin og websider i Pattaya-området, og ber potensielle annonsører gjøre det samme, før de bestemmer seg hvor de skal bruke annonsekronene sine kommende høysesong.

Hilsen: Gudmund, Mon, Odi og Bjørn

Bilder: www.asiabilder.com