Her er rets sommernummer

Kjære lesere av NIT på nett: Til høyre for denne vesle introen, så sees et lite utsnitt av Juni-nummeret 2012 sin forside. Det er bare å klikke på bildet av denne noe spesiell broen, så kommer PDF-filen opp, og du kan bla deg fram og tilbake i magasinet.
Broen på forsidebilde er tatt på veien inn mot My Son i Central Vietnam. Et reisemål for de av dere som er interessert i historie og kultur.

Ellers nevner vi

at ”Syvende far i huset” denne gang reflekterer over tilværelsen i den verdensberømte og berykta Walking Street i Pattaya.

Videre anbefales en oppdatering om at ”Dødens Jernbane” mellom Thailand og Myanmar skal gjenåpnes, og så har vi vært på fotballkamp i selskap med bl.a. entusiast og ”kirketjener” Hansi, som nesten alle nordmenn, og kvinner, som har vært i Thailand, har et forhold til.

Nevnes må også golfsidene til Ørjan Lissvik og at Kristian Bø sykler i mål i dette nummeret, etter 12 etapper. Lotta Håkansom har også tatt golfkølla fatt, mens Suwanee Buransuk forteller om at ”Gamle skjeletter bringer lykke”.

Sjømannsprest Jan Olav Johannesen kommer med frimodige ytringer om norsk media m.m., og på Restaurant Casa Pascal har det vært 11 års jubileum, og ... puh, nei resten får dere finne fram til sjøl. God lesning, og riktig god sommer fra oss i Nordic i Thailand Red.