Odi`s - Madamen Jum Jum og meg*, skal Re-lanseres

Nå er ikke dette at vi skal re-lanseres så ille som det kanskje høres ut, saken er bare at Odi, med ujevne mellomrom, får mail og telefoner med spørsmål om han fremdeles er i besittelse av  bestselgerboken ”Madamen og meg”, - Hverdagsliv i Pattaya, som er undertittelen, og som utkom sommeren 2005.

Sorte mandeløyne og bryster som rådyrkalver, tvillinger av en gasell
De som ringer eller mailer og spør, har enten mista sitt eksemplar, eller andre har fortalt om boka, og så har de lyst til å skaffe seg den, da de har hørt at de fleste Thailand-farende menn kan kjenne seg igjen både her og der i fortellingen om den unge, veldreide og skjønne Jum Jum med sorte mandeløyne, og bryster lik de beskrevet i Salomos høysang kap. 7, vers 1-13, og hennes farang, den eldre tynnhårede med årstillegg, briller  og Viagra i brystlomma. Og om de ikke selv identifiserer seg direkte med den mannlige hovedpersonen, så kjenner alle en som har opplevd noe lignende.

Ca. 750 av tusen eks. solgt
Det ble solgt over 700 eksemplarer av boken om denne middelaldrende norske farangen  og hans skjønne, unge thaipujing i Pattaya høsten 2005. Til og med noen svensker kjøpte...de de også syns det var artig å lese om en nordmann som ”gjorde bort sig”.Nå har vi i redaksjonen blitt enige med oss selv om at i anledning av at Nordic i Thailand feirer sitt tiårsjubileum i den sesongen vi snart går inn i, så skal støvet pusses av restopplaget, som utgjør et par hundre eks. som nå blir å få kjøpt på NITs  kontor, som vi har sammen med Norwegian Properties i 315/177-180M, 12 Thappraya Road. Det er inngang nedenfor Lindas Restaurant. Se kart på s.7 i magasinet. Pris som før: 480 Baht.

 

I can do everything for you ...
Så til dere som ennå ikke har lest om Jum Jum med de sorte tjæreblanke og hud som skrella fersken, og meg , den tynnhåra farang med begynnende mage, (den var begynnende i 2004/5) uhelbredelig optimisme, og naiv tiltro til det beste i sine medmennesker: nå har dere sjangsen!
Jum Jum selv sier i en kommentar til Re-lanseringen at hun er både stolt og beæret over å ha tilfredsstilt hundrevis av nordmenn: I can do everything for you, please take me to bed and read me, legger hun til.
 
PS. Et par – tre kapitler kommer også til å bli gjenopptrykt i Nordic i Thailand  i løpet av jubileumssesongen, men når restopplaget er solgt er ”flesket stekt” som kunstnerisk konsulent  på madame-affærer, Arvid Tviberg pleier å si det.

Til slutt Jum Jums venners livs-motto: *Det er bedre å være lykkelig og lurt, enn å ha rett i alt hele tiden, og være ulykkelig.