Gudmund Eiksund ferdig med sin president periode i Rotary Club of Jomtien Pattaya

Såvidt vi kjenner til så kommer navnet Rotary av ordet som betyr å rotere, og det er et av mange poenger ved rotaryklubbene verden over. Alle som ønsker og kan, skal kunne få posisjoner i løpet av et langvarig medlemskap, da de – roterer.

Gudmund Eiksund, til daglig leder av Norwegian Properties Group, hadde 30 juni i sommer fullført sitt  år som President, og det med bravour, etter det vi ble fortalt på ”Club Installation Cermonies Night”  i den ærverdige ballsalen, hvor så mange statsledere fra hele verden har satt hverandre stevne, på Royal Cliff Resort & Hotel.

 Fra ballsalen på Royal Cliff

Det var en fornøyd og smilende Eiksund som utpå kvelden kunne overlate presidentkjedet til Dieter Reigber som er hans etterfølger.
- Hvordan har året som president vært, spurte vi.
- Slitsomt, spennende og utrolig lærerikt.
- Og hva husker du best av alt du fikk ta del i?
- Hjelpearbeidet vi fikk være med på i forbindelse med flommen i fjor høst, og Rotarys Verdenskongress i Bangkok i vår, med over 40 tusen delegater.

NIT legger til for egen regning at det ikke er småbeløp Gudmund og hans mannskap greier å stable på beina, og pengene går ubeskåret til prosjekter til beste for befolkningen i Chonburi, som eksempelvis å skaffe rent drikkevann til skoler.

                                                                                                                                      
Foto: Chutimon & Bjørn