Arve Lisland har solgt El Paso

 

Arve Lisland ved stambordet sitt på Sailor Inn 

El Paso  Steak House i Pattaya Tai (South Pattaya Road) er solgt. Innehaver og eier Arve Lisland, som er en av de norske i restaurantbransjen med lengst fartstid I Pattaya sitter nå igjen med ”bare” Sailor Inn, og ”Hasses” (vi vet ikke om han eier hele eller bare deler av Hasses) nede i sentrum av byen.

 

Men kjenner vi Arve Lillegutt - Pompoi - Ruggen,-Lisland (kjært barn har mange navn) rett så har han nok planer om å åpne noe nytt igjen,så plutselig en dag så bare hører vi at ”I morgen er det åpning av ny bar/cafe/konsept -   - Velkommen.”

Flere av de som ukentlig gikk og spiste på El Paso, sier i en kommentar at de håper inderlig at kokken Torstein Olaussen nå fortsetter å kokkelere nede på good old Sailor.  Men en kan aldri vite her i byen, da Torstein har gjort en rakettkarriære som filmskuespiller det siste året, og er kreditert en rekke produksjoner, i roller som spenner fra Biskop, til blodtørstig Viking.

 

 Torstein Olaussen, filmsjarmør og kokk

Såvidt vi i NIT har hørt er det en inder som har kjøpt El Paso, ja ikke bare restauranten i første etasje, han har kjøpt hele huset, og skal vistnok gjøre det om til Hotel.
En kan si mye og mangt om Pattaya, men her er det ikke stillstand, her skjer det noe på alle områder, hele tiden.

                                                                                                                                       Foto: Stig og Mon