N er ungene fra Baan Jing Jai barnehjem i Pattaya p vei til Norway Cup

Og innen du leser dette har de kanskje alt landet. Avreisen gikk fra Suwarnabhumi flyplassen utenfor Bangkok på formiddagen tirsdag 24 juli, og med mellomlanding i Amsterdam og 5 timers tidsforskjell, som det er nå på sommeren, er de vel på Gardermoen utpå kvelden.

 

 

 Gudmund Eiksund i Norwegian Properties Group gjør barna på Baan Jing Jiai glade nok en gang, Nye overtreksdresser til fotball lagene.

Som du ser på bildene så vil nok denne herlige gjengen thaiunger vite å sjarmere både publikum, og kanskje noen dommere med på Norway Cup i sommer.

De stilige overtrekks-dressene fikk de på søndag, og de måtte jo prøves umiddelbart. Det er Norwegian Properties som sponser overtrekksdressene, som sikkert kommer godt med i Norge, da vi regner med at det er noe kjøligere på Ekebergsletta enn i Pattaya. 

Vi forventer ikke at ungene fra barnehjemmet Baan Jing Jai skal vinne Norwy Cup på første forsøk, men vi håper og tror, nei – vi er sikre på at de får et minne for livet, og ønsker lykke til, og gjentar nok en gang en stor takk til alle de frivillige ildsjelene, som det er mange av i Pattaya, som har gjort dette eventyret virkelig for barna, både ved idiell innsats og med pengegaver.

Pattaya er mer mangfoldig enn mange tror