Asiaspesialisten har ftt nytt kontor

Det norske reisebyrået Asiaspesialisten som i ett års tid har holdt hus i hotel-komplekset Baan Norway, har nå flyttet til Soi Asia (soi 4), på den andre siden av Pratamnak Hill, høyden mellom Pattaya og Jomtien hvor den store Buddhastatuen troner på toppen.

Der finner du eier og reiselivsguru Arnt Sætherlien på plass i Asiaspesialistens nye kontor som ligger rett vis a vis hovedinngangen til Nordic Group. Herifra selges reiser og opplevelser til alle land i Sør- Øst-Asia, også inkludert Burma. Her tilbys selvsagt også flybiletter til og fra Norge og resten av Europa.


Arnt Sætherlien er selv reiseleder på så mange av turene som han kan, og har 30 års erfaring i bransjen. Han er en smilende og blid mann med snakketøyet i orden, og kunnskapene på plass.  Hva mer kan du forlange? Jo du kan forlange mer. Skulle du bli dårlig på turen, så vit at Arnt også har en fortid fra mange år i helsevesenet i Norge.


I Norge er det businesspartner Oddvar Sivertsen som er Salgs & Markedssjef, men det alle meste går via telefon og mail. - Ellers samarbeider vi med alle som måtte ønske det både i Norge og her i Thailand, sier Arnt Sætherlien.


På åpningsdagen for det nye kontoret var det tålig høy sigarføring, og servering av fingermat og champagne, og Arnt selv skred smilende omkring iført sin nye flotte thai-kreasjon, og snakka både fag og småprat med oss fremmøtte.

 

- Kan du alt nå i august røpe noe om kommende høysesong Arnt, spør vi til slutt.
- Jaa, jeg kan røpe såpass at fra medio oktober kommer vi til å tilby det jeg foreløbig bare kaller for ”kortturer”, er svaret.
-  Det kan foreks. være dagsturer til diverse severdigheter både i Pattaya, og i distriket omkring,  inkludert lunch på en hyggelig restaurant. Det kryr jo av attraksjoner her i Chonburi og Rayong, og mange ønsker å oppleve slikt sammen med andre. Bare vent, vi kommer tilbake med fyldig program om ikke lenge, avslutter en smilende Arnt Sætherlien ved Asiaspesialisten.Og dette er vi i NIT enig med Arnt Sætherlien i. Det bør bli en knallsuksess med tilrettelagte turer til både show, underholdning, sport og det utall av attraksjoner som finns i byen vår, Pattaya og omland.

                                                                                                                                      
Bjørn & Odi

                      POSITIVE NYHETER FRA THAILAND- DET ER NIT.