Rimeligere oppstandelses-hjelp f for oss gamlekara

De og det jeg sikter til med ordene oppstandelse og gamlekara, er at de av oss som trenger litt kjemisk assistanse for å fremdeles kunne innbille oss at vi er de virile ungkara vi gjerne skulle vært, men som vi kanskje heller aldri har vært, annet enn i mannfolkpraten rundt om på diverse barkrakker, om at nå blir det snart thaiprodusert hjelp å få til ”oppstandelsen” og det til en pris som kan gi selv den gjerrigste farang en opp-tur.

Odi  har hørt en del karer legge ut om hvor gode og utholdende elskere de er, men når han noe senere snakket med kona eller jentene til disse Don Juan`ene, så viser det seg at det meste var bløff, eller regelrett skryt.
Noen av dem husket nok ikke engang hva som hadde skjedd, da de ifølge jenta hadde sovna med klærne på før de kom fram til senga. Men Vårherres gave til jentene, det var var de høyrøstet på barkrakken neste kveld.  De vet nok ikke at thaiene har 9 forskjellige smil ...

Nåvel, men som sagt innledningsvis: Nå er det snart hjelp å få, og for en billig penge.
En tablett ekte Viagra koster ifølge Bangkok Post 200 baht, mens de nye pillene som har fått navnet Silagra, vil koste 25 baht for en 50mg og 45 baht for en 100mg tablett.

 På mange nettsteder blir det spurt om regjeringens ”30-baht universial helthcare sheme” kan brukes, og om medikamentet burte bli tilgjengelig i all dagligvarteforretninger landet over. NIT er ikke de rette til å svare på det, men går utifra at rett svar er nei.

- Dette vil hjelpe oss med å komme de falske preparatene til livs, sier Dr Wihit som representerer GPO (Government Pharmaceutical Organisarion).  Silagra vil være å få kjøpt fra 15`de oktober.

Vi sees i Walking Street den 16 okt.

PS. Da jeg på Google klikka meg inn på ordet Silagra viste det seg at det forlengst er på markedet, så det nye er at det blir offisielt for salg i Thailand, og at det også blir produsert her.