Hjertevarme fra Sjmannskirken

Onsdag 19.september
- Sjømannskirken har servert vafler til nordmenn i utlandet i snart 150 år. Hos oss er vaffelhjertet mye mer enn mat. Våre vaffeljern og vaffelhjerter skal dypest sett minne oss om at Sjømannskirken ønsker å møte mennesker med hjertevarme. ( Sitat fra kjerka sin hjemmeside)

Jeg sitter på kontoret til Norwegian Properties Group på Jomtien og knatter på min PC da jeg får beskjed fra kona om at nå er det folk fra ”The Norway Temple” som hun kaller sjømannskirken, utenfor på gata og deler ut vafler

. Joda, jeg gløtter opp fra skjermen og der er Hansi, Hans Kristian og Jan Erik med (saleng) som Thaiene kaller den, vi sier motorbike med sidevogn full av vafler og ordentlig godt syltetøy.

Det ble jo full fart bort å knipse noen bilder  samt å fylle en tallerken med Norske vafler; nam nam! Måtte bare vente til Johna i The Viking var ferdig, for  som dere vet er han en grådig vaffelman. Etter ” Three Roses” skulle gutta videre inn til Pattaya og Scandinavia Bar, regner med de treffer en del normenn der nede for disse gutta på kjærka vet jo hvor de de norske sjarmørene i Pattaya befinner seg.

Dette er et flott og påositivt tiltak fra Kjerka, og denne motorbiken har de i Bangkok, på Khao San Road (backpacker.området) en dag i uka hvor de deler ut vafler og gir gode råd til unge turister som kanskje trenger å treffe noen landsmenn som vet hva de snakker om.

Vi hilser og ønsker Hansi, Hans Kristian og Jan Erik lykke til utover dagen, og ikke minst fremover i tid når de reiser videre til Bangkok for å støtte opp og hjelpe ungdommen der.   

                                                                                                    Bjørn