Hstens frste NIT er i farta...

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, heter det, og vi i NIT er sikre på at ordtaket stemmer, for nå  er det ikke lenger så lenge til før høstens første papirutgave av ”Nordic i Thailand” blir kjørt ut til skandinaviske restauranter og hoteller, kafeer og guest house i Pattaya og Hua Hin/Cha Am, pluss at noen sendes til ambassader og til Norge.

Mandag 15 oktober er datoen da dette vil skje, regner vi med, bank i bordet. Og denne gang bør magasinet komme fra trykkeriet før den helga, da Managing Director i Norwegian Properties og ansvarlig utgiver av NIT, Gudmund Eiksund, reiser på salgsmesse til gamlelandet søndag 14`de. Og han ønsker selvsagt å ha med seg en del eksemplarer å vise frem på den store boligmessa i byen hvor han trådte sine barnesko, Ålesund. Etterpå er det Oslo, og de trenger vel også litt fersk info fra Thailand, er vi så ubeskjedne at vi både tror og mener. Beskjedenhet er en dyd, har vi hørt, men denslags dyder nytter det ikke å ha hverken i Real Estate eller mediabransjen

.Hva har vi så å by på i oktobernummeret? Litt må vi vel kunne ”lekke”. Parhestene Stig & Odi har vært i provinsen Chantaburi og forteller om et svært så spesielt fengsel som franskmennene bygde der den gang de prøvde å kolonialisere landet.
Videre tar Terje Engø dere med til smaksopplevelser i China Town i Bangkok, og det er mye nyttig informasjom om Hua Hin området for de av dere som skal dit i løpet av vinteren. Og så må det nevnes at ”Madamen og meg” gjør comeback, omenn begrenset. Les magasinet så finner dere ut hvorfor og hvordan, og ikke minst hvor.

Oktobernummeret på nett
Som vanlig vil hele magasinet bli lagt ut som PDF fil på www.nordicithailand.net , inkludert alle annonsesidene. Men som vanlig skjer ikke det før en knapp uke etter at papirmagasinet er ute her i Thailand. Men lørdag den 20 kommer det sannsynligvis på plass. Da kan du selv printe ut hvis det er en artikkel eller en annonse du vil gjemme og huske på til du kommer til Thailand igjen. Ja, for vi vet fra Goggle Statistic at de fleste av våre nettlesere  sitter hjemme i Norge, og enten har kommet hjem fra Thailandtur, eller forbereder en. I fjor var det over ett-hundre-og-femti-tusen nordmenn som reiste til Thailand, og i år blir det anda fler. Velkommen skal dere være alle sammen.