Bilindustrien i Thailand gr s det kviner

I disse tider da vestlige media alle er fulle av dystre spådommer og der det virker som om så og si alt er bare elendighet, så kommer nyheten om at Thailandsk bilindustri har økt produksjonen med hele 32 % i årets første 9 måneder, i forhold til samme periode i 2011. Hele 1, 7 millioner biler ble produsert her til lands på disse månedene.

Thailand er med dette på god vei til å bli verdens 8 største bilprodusent, bare slått av Kina, Japan, Tyskland, Sør Korea, USA og Brasil.Salget av nye biler innenlands og eksporten til utlandet i september måned har økt betraktelig fra samme måned i fjor.  Den eksplosjonsartede økningen av nybilsalg innenlands kommer for en stor del av den spesielle ordningen om at førstegangskjøpere får tilbake opptil hundre-tusen baht fra regjeringen i samband med en avgiftslette.

NITs  redaktør Chutimon Sandsdalen benyttet seg av dette promotions-tilbudet fra regjeringen og skaffet seg ny liten Toyota.

Odi

PS. Nå kunne ikke jeg helt la dette gå forbi meg uten å legge til et bilde av en  av favorittbilene mine, synes den er SØT jeg....

Bjørn