Mingle og bli kjent party

I forbindelse med at alle som har kjøpt leilighet i Norwegian Properties Group sine nå 4 ferdigstilte prosjekt, Villa Norway I og II, og Residence I og II, alle i soi 4 på Pratanmnak Hill, hadde Managing Director Gudmund Eiksund invitert alle leilighets-eierene med familie til en uformell og hyggelig sammekomst i det nå 100 % ferdigsstilte VN Residence 2.

  

 Fra venstre første rekke Jan Trandal, Gudmund Eiksund og Jeanette Eiksund Heltne

 Kveldens underholdning var ved entertaineren Jim Sore, halvbroren til Frank Sinatra, som han ble introdusert som av Eiksund, og ”halvbroren” ga utover kvelden til beste alle de gamle sviskene fra Ol`Blue Eyes sine glansdager.
Ved 9 tiden så gikk et skikkelig fyrverkeri bokstavlig talt i lufta og drysset fargerike stjerner ned fra nattehimmelen over oss på ute-cafe` en i VN Residense II.

Formålet med festen og kvelden var rett og slett sosialt samvær for at alle som bebor leilighetene som Norwegian Properties har byggd, og det har blitt mange, og enda fler skal det bli.
- Men i kveld, sa Gudmund, gjelder det bare å mingle og bli kjent med hverandre, og da hjelper det med god mat, fra Lindas Restaurant,  og mye drikke ... Velkommen alle sammen.

Linda vartet opp med nydelig mat for kvelden. 

PS. Og som dere kunne lese i oktober-nummeret av NIT så er Norwegian Properties sitt nye prosjekt Residence III ikke langt unna oppstart.