- Du Vivian, du er number one

Fra venstre Linda Eiksund, Vivian Storbukås, Gudmund Eiksund og sittende Sputnik 

Vivian Storbukås  feiret onsdag 9 januar sin 60 års bursdag med stil på Lindas Restaurant i Pattaya, og ble behørig feiret med gaver og gode ord fra venner og vertskapet på Lindas og Villa Norway, der hun og gemalen Sputnik alltid bor når de er på sitt årlige Thailandopphold.

 - Vivian med sine 60 lys på kaka

Vivian, du er Number One, sa Gudmund Eiksund og overrakte henne 60 røde roser, - du er det mest positive menneske jeg har møtt, og vi er så glade i deg. Og ikke før var Gudmund ferdig med sin roseoverrekkelse så var det å gjenta prosessen, da han dagen i forveien hadde fått telefon fra ”Se og Hør” i Norge, og dyrt og hellig måtte love å overrekker Vivian 60 ill-røde roser fra dem også.Etter rekecoktail og biff med tilbehør var det Vivians tur til å si noen ord: - Jeg benytter enhver anledning til å promotere Thailand, Lindas, og Villa Norway hjemme i Norge, sier hun bl. a. i sin takketale, og legger til at arbeidet og innsamlingen av midler til barnehjemmet Baan Jing Jai står høyt på prioriteringslisten. Og der har hun gjort en kjempeinnsats. Og da fødselsdagskaken fra Lindas kjøkken kom på bordet, tok Vivian, såvidt denne reporteren kunne observere, og blåste ut hele 58 lys i et pust.
– Det er i grepa kjering du fekk deg Knut Sputnik Storbukås frå Drangedal!

Skål og gratulerer

Vi i Nordic i Thailand stiller oss i rekken av gratulanter. - Vivian, du er nummer 1, og vi gleder oss til å se og høre deg og Sputnik på vårt 10 års jubileum 19 februar.