Enda flere toppmusikere klare for NITs 10 rs party!

 Morten Golten sammen med Carabao

Et Blues og Rock`n Roll band bestående av et knippe toppmusikere skal virkelig få det til å svinge på ”Nordic I Thailands” store ti års jubileumsfest.

Bare hør: Morten Golten som trakterer, eller hva det nå heter, sitt spesiallagde Hammondorgel så alle som er glad i musikk blir både begeistra og rørt samtidig. Sist vi så og hørte Golten i aksjon med sitt orgel  var  i kirken på julaften. Ellers spiller han rett som det er med Thailands gjennom tidene mest berømte band, Carabao. Bare det å bli plukka ut til noe sånt er direkte imponerende. 40 år har Morten Golten vært i musikkbransjen leser vi på Google, hvor han også omtales som ”Orgeldoktoren” eller ”Doktor Hammond”.

Morten Golten

Videre: Freddy Lindquist, som har spilt med ”Vanguards” og ”Beatnics”, og som er Norges mest kjente popgitarist. Odi husker med glede at han i riktig gamle dager har sett og hørt Freddy mange ganger med Vanguards.

Freddy Linquist

Videre; Åge Haugan fra ”Vikings” på bassgitar. På trommer Arne Østerberg fra ”Stein Ingebrigtsen Band”, og vokalist, pluss gitar og munspill, en av Finlands beste bluessangere: Kurt M.

 Åge Haugan

Dette bandet skal også backe artistene Rune Larsen & Helge Nilsen, og Sputnik & Vivian, så som dere skjønner så blir det live-musikk, og ikke noe playback på bånd denne kvelden. Det bør bli stort! Velkommen skal både de og dere være.