Maipenrai MC sttter Sawangboriboon Foundation Pattaya

 

Sawangboriboon Foundation Pattaya er en frivillig redningsgruppe som driver for egen regning. De har 1 ny ambulanse og 3 pickuper, og er rundt 25 frivillige. Mandag 2.9.07 ble det overrakt førstehjelps utstyr fra MPR til Sawangboriboon. Dette er utstyr som er gått ut på dato, men er fortsatt fult brukendes. Dette er samlet inn av Tommy Hagen på plattformen Ringhorne, Jotun B , en stor takk rettes til sykepleier Vanja Risanger. Gutta fra Sawangboriboon ble meget glad for utstyret, og vi håper at vi skal få levert mer i fremtiden.

 

Klubben ble startet i 2003, da het den Nordic Riders. Ønske om ett nytt navn og ryggmerke førte til att Mai Pen Rai Mc så dagens lys, høsten 2004. På meget kort varsel, ble det funnet ett navn og laget ett ryggmerke, som er lik den dag idag.

Av de personene som startet klubben, hadde noen vært med i klubb hjemme i Norge, noen i Renegade i Pattaya, eller noen var helt ferske i gamet. Maipenrai har sitt hovedsete med medlemmer i Pattaya, men også i Chang Mai og på Koh Samui.


Fra venstre: Oddvar, Khun Jurawat Pumjit, Michael Stevens, Erlend og Tommy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felles er interessen for kjøring, sykler, festing og det som biker-livet tilfører en. Klubben drives etter Kardemommeloven, og har dermed ingen hangaround, prospekt og diverse annet fjas, alle er likeverdige medlemmer. Maipenrai er ett navn thaiene liker å høre, det betyr, velbekomme, det gjør ingenting, alt i orden etc., derfor er dette valgt av oss, fordi dette skal være en klubb for livsnytere, som elsker Thailand. MPR har mange aktive kjørere og vi er ofte ute på landeveien og bikeweeks.

Andre som bærer på en hemmelig drøm om å kunne kjøre rundt i Thailand, er velkommen til og kjøre med oss, enten det gjelder dagsturer eller ukesturer. Kontakt-personer vil du finne på websiden. www. maipenraimc.com


En av bilene til Sawangboriboon Rescue Team!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubben har også begynnt med salg av skjorter, stickers++div, så den som er interessert i ei kul skjorte, LØP OG KJØP!! For oss som kjører sykkel her i Thailand er det naturlig å støtte en gruppe som Sawangboriboon. Forhåpenligvis vil de aldri hjelpe oss, men vil alltid hjelpe dem!
Nødnummeret er 4113