MAI PEN RAI MC

Sesongens første langtur..........12 mc med 12 gutter. en tur på deilige ca 250. mil

Denne mc turen har vært planlagt en goood mnd. tid. Det hele startet med at vårt medlem Espen på koh Samui ville kjøre sin sykkel fra koh samui til Pattaya for salg og kjøp av ny og større sykkel. Alle mpr gutta syntes dette var fornuftig av Espen, for 400cc blir for lite når du skal kjøre med de store gutta (eller små guttar om du vi).

Så da samholdet i mpr er meget godt fant vi alle ut at vi fikk kjøre ned og hente Espen på koh Samui og kjøre sammen opp til Pattaya.

Vårt medlem i Chang Mai, Mr. Per ble innformert, og han sa som ventet, den er fin jeg kjører fra Chang Mai og møter dere i Hua Hin.
Etter dato var sagt den 18/9-07 fra pattaya fikk vi forespørsel via nett om tre medlemmer fra: Hemmat Mc, Åge Martin, Steinar og Geir-Arne, kunne følge med på turen. Da mpr er en gjestfri og høflig klubb sa vi selvsagt ja til dette, etter en kveld med gutta fra Hemmat Mc på mpr sitt møte sted, Løven pub. Alltid ok og bli kjent med ny mc gutter over noen bøtter med øl på Løven pub.

>

18/9
Den store dagen er kommet. Vi møtes som vanlig hjemme hos han far selv (pappa) kl. 10:00, er vi klar for avreise. Vår utmekede rotemaster (navnet rett skrevet) la seg først i rekken av oss 12 Etterfulgt av pappa og de andre. Turen gikk som en drøm mot Bangkok og fergeleiet.

På fergen i Bangkok fikk alle kjøpt seg is og ristet løs romper og lår, før rotemasteren igjen startet sin Harley Davidson og børnet av fergen mot Hua Hin. Vel fremme i Hua Hin var vi som vanlig meget velkommen.

Pizza resturanten sine folk vinket og kunne fortelle at alt var på stell til oss etter vi hadde dusjet (lukter litt etter en 5 timer på sykkel i herlig solskinn og tørre fine veier). Alle i lykklige gaten samt hotel eieren var enig. Store gutter dusjer før man spiser og koser seg i Hua Hin.

19/9
I dag hadde vi avtalt og være pakket og klar til avreise. kl 09.00. Dette er litt tidlig for mpr gutta, men er det avtalt så holder man det. Vi skulle jo tross alt til koh Samui og Espen i dag. Nesten 60 mil og kjøre, så man får starte litt tidlig for å rekke den siste fergen til Koh Samui og Espen sin velkomst fest for oss med mat og drikke.

>

 

 

 

 

 

 

 

Turen til Espen gikk som vanlig helt fint, vi ble møtt med åpne armer og deilig mat og drikke. Denne kvelden bli det hæla i taket og tenna i tapeten. For i morgen skulle vi ikke kjøre, men bare ligge på stranden og dra den.

20/9
Alle står opp når de vil og koser seg på stranden. Noen drar på tur på øyen og noen velger og forsette der de slapp kvelden før.

21/9
I dag har vi avreise med 12:00 fergen fra Koh Samui og skal til Phuket. Ferge turen gikk som den skulle, men da vi kjørte i land ble vi møtt med ett regnvær uten like. Vi ble gjennom våt og kald, måtte søke ly under noen trær. Der sto vi og skalv og bare lengtet hjem til mor og barn (var ikke så tøffe da, stakkers oss).

Men som i sangen... så kom solen og skinte på vår hjelm..... Vi for over sletten til Phuket og ble møtt av vår venn Nick på Nicks Handelbar i Phuket. Der vi ble i 2 deilige dyre dager, for fy så dyrt det er der for gutter som oss som ikke er turister, men bare stakkers sjøfolk og nordsjø arbeidere osv.

22/9
Her koser vi oss og nyter gode dager, samt noen får klistret kroppen med de vakre symboler..

23/9
Igjen klar for den deilige landeveien. Me