Maipenrai MC

Oktober måneds MC eventyr.

 

6 -7 oktober var alle MC-klubber i Thailand invitert til Bangsaray Beach, for å feire 5 års dagen til Black Devil MC. De fleste MC-klubber fra Bangkok til Kho Chang møtte opp til fest på stranden..
Selvsagt stilte MPR MC også opp på stranden for å vise frem sine fine sykler og mindre pene kropper. Vi i MPR MC ble værende på festen, i mange timer, men om natten kjørte vi hjem for vi hadde selvsagt (ikke) telt med oss. Da dette ikke er helt vår stil i MPR MC. Vi ligger nok i telt den dagen man får kjøpt telt med aircon, oppfylt kjøleskap og wc.

Vi har vel mer stil: der vi kommer på våre MC-turer rundt i dette vakre landet, så ligger vi stansmessig midt i lykkelige gaten. Og tro meg, den er i alle byer og tettsteder. Men fra Bangsaray som sagt, klarte suppegjengen å kjøre hjem , til mor og barn. Topp fest på stranden så lenge vi var der...................

27-28 oktober. Dro suppegjengen MPR MC til Bang Saen bike natt. H er var vi forøvrig for ett år siden også. Så forventningene var store da vi kom oss avgårde 4 timer forsinket fra Pattaya. Det er så alt for mye vi MC-gutter i MPR må gjøre før vi kan kjøre på MC-treff, som f.eks sykehusbesøk.( PS: ikke nevrologisk avd. Selv om mange sikkert mener MPR-gutta burde sjekke seg en gang i blant der.) Ta barna i svømmebaseng, golfe, trene, masasje, spise deilig middag. Ta farvell med servetrisejentene på Løven osv. Vel nok selvmedlidenhet...

Vi kom oss avgårde, og for en fin MCMC-fest det var laget til. Med blant annet 2 store scener med full trykk og underholdning. Bang Saen Bike natt er virkelig blitt store greier, ja nesten på høyde med Pattaya Bike Week. Vil anta at der var møtt opp ca 4000 sykler med stort og smått. Og de aller fleste MC-klubber her i landet.var representert. Våre gode venner i Bandidos MCMC fra Bangkok var også møtt opp til festen.

Disse gutta har vi et meget spesielt humoristisk forhold til, men det er vel best at man ikke skriver i bladet om dette, men for interesserte kan det leses om dette på vår nettside. Vi MPR gutta som var på mc treffet hadde en meget gøy kveld med god mat, drikke og underholdning. Vi hadde dessverre ikke booket hotelrom, så vi var også på dette treffet tvunget til å ta det rolig med inntak av flytende glede.

Det blir nok booket hotelrom til neste år, så vi i MPR kan beholde vårt frynsete rykte angående mc-treff. Som sagt en fantastisk fin mc-fest, som vi MPR gutta avsluttet på vår stampub Løven. Her inntok vi flytende glede i stor stil. Så når vi kom hjem til våre høyt elskede koner, lurte de på om vi var blitt lobotomert på sykehusbesøket før på dagen..............

Mr.Odi: Lag en bok av dine refleksjoner fra barkrakken. Vi MPR-gutter ler oss ihjel hver måned av den siden.

Mai Pen Rai MC gratulerer Nordic med 5 års jubileet
Mai pen rai mc vil få gratulere Nordic i Thailand med 5 års dagen. Det er med beundring vi har fulgt bladets utvikling og fremgang. Håper fra hele vårt hjerte at dere får 5 deilige år til!
Dette bladet betyr mye for næringsliv og privat-personer i Pattaya. Må si odi`s ”refleksjoner fra barkrakken” bare er helt enorm. Han får satt ord på ting mange ikke engang tør tenke, og aller minst si.
mvh mai pen rai mc.