Andre tur sesongen 2007/2008 gr til Utaradit for bli med p Northern Bike Week.

MPR er en gjeng norske gutter som trives med å kjøre stor moped rundt i Thailand, og ellers ha det hyggelig sammen. Medlemene bor spredt rundt i dette flotte landet, men hovedgruppen tilhører Pattaya området.

 

I motsetning til mange andre klubber er mpr en demokratisk klubb med få regler. Presidenten heter pappa og Road-master heter rotemaster. Med andre ord meget seriøst.... Turen startet som vanlig fra pappa i Pattaya med apebyen Lopburi som første overnatting.

Lopburi er blitt viden kjent for alle sine aper inne i selve gamlebyen i området rundt et gammelt Khmer tempel fra 1100 tallet. Skulle man velge å bo på Lopburi Inn har de også sitt egne lille mikrobryggeri med et alldeles utmerket øl.

Dag to gikk til Utaradit via Sukhothai. Her møtte vi våre medlemmer fra Chiang Mai. Sukhothai har også mye thai kultur å by på. Landets vugge ligger her og det var Siams første hovedstad. Da vi endelig kom fram til Utaradit var det allerede bestilt plass på karokebar i en gate med mye blinkende lys.... det blir rene julestemningen med disse lysene i tropenatten langt hjemme fra... og her ble vi som vanlig mottatt med åpne armer og bein.

Neste formidag koste vi oss i fossefall utenfor byen, og bare nøt det å være på tur. Om kvelden hadde Northern Bike week sin offi sielle fest med en mengde sykler og klubber representert fra hele landet.

Det at Carabao spilte gjorde det hele til en stor og minneverdig opplevelse. Dette var Northern Bike Weeks første bike week arrangement, og de må ha takk og all ære for et godt gjennomført program. Hjemturen tilbake til Pattaya gikk over Khao Kho med overnatting i Phetchabun

Det å kjøre over Khao Kho er altid en fantastisk opplevelse, med varkre høye fjell og bratte dalsider der veien svinger seg opp og ned. En kan ikke unngå å undre seg over at ikke flere Pattaya-gutter er ute på lignende turer. Men det er nå gudskjelov slik her i livet at ikke alle er like. Noen liker mora, andre dattera, og noen gjør som Ole Brum, og tar begge deler.

I Pattaya avsluttes alle turer på Løven Pub. Helt utrolig er det å oppleve så glade vertinnene der blir hver gang disse merkelige apene kommer hjem fra mopedturene sine rundt om i dette vakre landet. Hva kan det komme av at de bli så glade? Kan det ha noe med penger å gjøre?

De av dere som ønsker å se flere bilder med tekst kan gå inn på www.maipenrai.com
Fra oss i Mai Pen Rai Mc ønskes alle et godt nytt år.