Har du barn med en thaiperson og bor i Thailand??Sjømannskirken holder i år på med en kartlegging av thai-norske barns situasjon i Thailand. I den forbindelse har vi en liten spørreundersøkelse. Det tar ikke  mer enn 5 min å svare på undersøkelsen, og vi håper så mange som mulig kan tenke seg å svare.Jo flere som svarer, jo bedre informasjon får vi….
Les mer
Enda flere toppmusikere klare for NITs 10 rs party!

 Morten Golten sammen med Carabao

Et Blues og Rock`n Roll band bestående av et knippe toppmusikere skal virkelig få det til å svinge på ”Nordic I Thailands” store ti års jubileumsfest.

Les mer
Sndag 3 februar ble grunnsteinen til det nye barne-hjemmet  Baan Jing Jai  lagt ned

Vår egen Sjømannsprest Jan Olav Johannessen , pluss en pastor fra Father Brennan Foundation og  Rev Surakit Kamonrat  var til stede og velsignet prosjektet, og det var en stor dag for oss alle, sier Gudmund Eiksund som selv er medlem av byggekomiteen.

Les mer
Sterk trio p Lindas

 Flott trio; fra v. Ivan, Hans Petter Hansen og Trine

Siste sjangse til å oppleve Trine, Ivan og Hans Petter Hansen live: fredag 25 januar!

Duoen Trine & Ivanov, fra henholdsvis Bergen og Bulgaria, forsterka med  Stavangerartisten Han Petter Hansen har i januar og februar hatt 7 svingende show på Lindas Restaurant.

Les mer
- Du Vivian, du  er number one

Fra venstre Linda Eiksund, Vivian Storbukås, Gudmund Eiksund og sittende Sputnik 

Vivian Storbukås  feiret onsdag 9 januar sin 60 års bursdag med stil på Lindas Restaurant i Pattaya, og ble behørig feiret med gaver og gode ord fra venner og vertskapet på Lindas og Villa Norway, der hun og gemalen Sputnik alltid bor når de er på sitt årlige Thailandopphold.

Les mer
Min frste tur til Ayutthaya
Vi var ferdige med julefeiringen for i år og romjulen med sine fridager sto for tur, da tenkte jeg vi skulle ta en tur nordover. Etter å ha diskutert litt frem og tilbake med fruen fant vi ut at vi skulle reiser helt nord i Isan for vi hadde sett på TV at der var det veldig kaldt, og dette hadde jeg lyst til å fange på video.
Men vi fikk melding fra noen kompiser som bor der oppe om at det kjølige været fra Kina ikke hadde ankommet, så ble det til at vi droppet den turen. Og bare kjørte på måfå nordover fra Pattaya.
Les mer
Verdens beste  natteliv finner du i Bangkok
Den verdensomspennende hotel-booking-siten Agoda har nylig sluppet resultatet av sin store undersøkelse om hvilken byer brukerne, og det er jo de som vet hva de snakker om, syns er best i verden når det gjelder natteliv, med alt det ordet innebærer.
Les mer
Vi har da juletrr i Pattaya

Var en tur på Central Festival, og da måtte jeg jo bare knipse noen bilder av det store juletreet på utsiden og noen mindre inne på senteret. Disse trærne er jo ikke akkurat ekte, men de får være bra nok.

Og vil med det ønske en fortreffelig romjul fra oss i NIT.

Odi, Mon, Stig og Bjørn

Les mer
Nordic i Thailand nsker dere alle en fortreffelig Jul

Nordic i Thailand nsker dere alle en fortreffelig Jul

Da er Julen kommet til oss nok en gang, og vi i Nordic i Thailand vil gjerne få lov til å ønske alle våre anonsører og lesere en riktig GOD JUL.

Beste Julehilsner

Odi, Mon, Stig og Bjørn

Loy Kratong
I går kveld var det feiring over hele landet av Loy Kratong, som er en av Thailands  store festivaler. Og er det noe thaiene kan så er det å feste og feire.
Les mer
Mingle og bli kjent party
I forbindelse med at alle som har kjøpt leilighet i Norwegian Properties Group sine nå 4 ferdigstilte prosjekt, Villa Norway I og II, og Residence I og II, alle i soi 4 på Pratanmnak Hill, hadde Managing Director Gudmund Eiksund invitert alle leilighets-eierene med familie til en uformell og hyggelig sammekomst i det nå 100 % ferdigsstilte VN Residence 2.
Les mer
Bilindustrien i Thailand gr s det kviner
I disse tider da vestlige media alle er fulle av dystre spådommer og der det virker som om så og si alt er bare elendighet, så kommer nyheten om at Thailandsk bilindustri har økt produksjonen med hele 32 % i årets første 9 måneder, i forhold til samme periode i 2011. Hele 1, 7 millioner biler ble produsert her til lands på disse månedene.
Les mer
Kraftig utvidelse av Bangkoks Skytrain-linjer
Bangkok`s raskt voksende skytrain-nett vil i fremtiden øke med hele 464 km.  28 nye prosjekt er enten under utvikling eller i planleggingsstadiet.

Les mer
Hstens frste NIT er i farta...
Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, heter det, og vi i NIT er sikre på at ordtaket stemmer, for nå  er det ikke lenger så lenge til før høstens første papirutgave av ”Nordic i Thailand” blir kjørt ut til skandinaviske restauranter og hoteller, kafeer og guest house i Pattaya og Hua Hin/Cha Am, pluss at noen sendes til ambassader og til Norge.
Les mer
Thai Airways mottar sitt frste A338 superjumbo
Og når dette leses har det vel allerede kommet, og det er mer enn velkomment for selskapet i konkurransen Thai har med Singapore Airlanes og Emirates, rapporterte Bloomberg og Bangkok Post torsdag sist uke.
Les mer
2012: Beste turistret i historien
Og pila peker bare opp, opp, opp. Det er direktør ved kontoret til Tourism Authority og Thailand, avdeling Pattaya, Athapol Vannakit som sier dette til Pattaya Mail.
Les mer
Hjertevarme fra Sjmannskirken
Onsdag 19.september
- Sjømannskirken har servert vafler til nordmenn i utlandet i snart 150 år. Hos oss er vaffelhjertet mye mer enn mat. Våre vaffeljern og vaffelhjerter skal dypest sett minne oss om at Sjømannskirken ønsker å møte mennesker med hjertevarme. ( Sitat fra kjerka sin hjemmeside)
Les mer
Elefantfestival i Surin
Vi registrerer at begge Pattayas  nye og driftige reisebyrå, nemlig : VIP Reiser og Asiaspesialisten, med henholdsvis Tom Stenshavn og Arnt Sætherlien i ledelsen, i høst arrangerer tur til Elefantfestivalen i Surin.

NIT var det for noen år siden, for å være nøyaktig i 2008, og anbefaler alle som kan å bli med Tom eller Arnt til Surin i Nord-Øst- Thailand, da dette gedigne arrangementet  er en opplevelse for livet.  Les og se bilder fra vår 2008 reportasje:
Les mer
Luang Prabang i Laos  kret som verdens beste by
 Flyplassen i Luang Prabang

Det er reisemagasinet ”Wanderlust” sine lesere som har kåret  Luang Prabang i Laos til  ”verdens beste by”, og vi i NIT vet ikke helt hva slags kriterier som ble lagt til grunn, men kan så absolutt underskrive på at Luang Prabang er en alldeles storarta, og meget spesiell  by som vi har hatt flere fargerike reportasjer fra, og som vi anbefaler alle å ta en tur til.

Les mer
Rimeligere oppstandelses-hjelp  f for oss gamlekara
De og det jeg sikter til med ordene oppstandelse og gamlekara, er at de av oss som trenger litt kjemisk assistanse for å fremdeles kunne innbille oss at vi er de virile ungkara vi gjerne skulle vært, men som vi kanskje heller aldri har vært, annet enn i mannfolkpraten rundt om på diverse barkrakker, om at nå blir det snart thaiprodusert hjelp å få til ”oppstandelsen” og det til en pris som kan gi selv den gjerrigste farang en opp-tur.
Les mer
Ender Kong Olav som spiker, og hvor har det blitt av King Olav?
- Har det gått helt i ball for Odi nå, spørres det antageligvis etter å ha lest overskriften. Men neida, ikke mer enn ”normalt”, hvilket vil si at han selv føler han har så nogelunde kontroll, så lenge det varer...

Les mer
Pass p bikkja di, eller risikerer du at den kan bli hot dog
Odi leser i The Nation at  innbyggerne i provinsen Nakhon Phanom har satt opp nattlige sjekkposter for å forhindre gjenger som driver med hundetjueri å stjele distriktest hunder. Hundetyveri har nemlig økt kraftig de siste månedene.
Les mer
Kamp mot korrupsjon 21. august 2012 Norway Cup er over 15. august 2012 Asiaspesialisten har ftt nytt kontor 7. august 2012
Tanker etter en Buddha dag. 6. august 2012 Bjrn Kjos og Norwegian skal ha Bangkok som base 2. august 2012 Thailand og Myanmar (Burma) har undertegna kjempekontrakt 27. juli 2012
N er ungene fra Baan Jing Jai barnehjem i Pattaya p vei til Norway Cup 24. juli 2012 Baan Jing Jai fotball lag til Norwaycup 14. juli 2012 Arve Lisland har solgt El Paso 12. juli 2012
Don Muang pner for trafikk igjen 1 august 9. juli 2012 Gudmund Eiksund ferdig med sin president periode i Rotary Club of Jomtien Pattaya 9. juli 2012 Odi`s - Madamen Jum Jum og meg*, skal Re-lanseres 9. juli 2012
- Vil det bli flom igjen i r ogs, spr millioner av thaier seg? 3. juli 2012 USA planlegger bruke U-tapao flyplassen i Rayong til klimastudier og som katastrofesenter-base 27. juni 2012 Bangkok p tredjeplass som mest populre reiseml i verden, bare London og Paris har hyere ranking 25. juni 2012
Her er rets sommernummer 19. juni 2012 Valg i Pattaya 18. juni 2012 Tarjei Lodden er dd 15. juni 2012
NIT Sommernummer 11. juni 2012 Kongelig Plye Sermoni 21. mai 2012 Ta en titt p NIT`s video fra 17 Mai i Pattaya 19. mai 2012
17 Mai p Kjerka 18. mai 2012 Chonburi fylke og Pattaya setter seg hårete mål 8. mai 2012 Bang Sare fr et turistmessig kjempelft 1. mai 2012
Velkommen til mte i Nordmannsforbundet kl. 19. 1ste mai 27. april 2012 Ta det med ro i Songkran-trafikken, sier politiet 10. april 2012 Pattaya foran bde Amsterdam og Tokyo, Praha og Moskva 2. april 2012
Hva har City Hall, Hard Rock, Thai Airways, Dusit Thani og Rotary til felles? 28. mars 2012 Endelig, etter 3 lange mneder er vi her igjen 20. mars 2012 INVITASJON TIL ALLE NORSKE BOSATT I THAILAND 16. januar 2012
Odi skriver om flommen i Thailand. 31. oktober 2011 Nytt barnehjem i Pattaya 25. oktober 2011 S var NIT i trykken 10. oktober 2011
Barnehjemmet Baan Jing Jai arrangerer stort Charity sykkellp i oktober 26. september 2011 Lindas Restaurant pnet igjen etter renoveringen 22. september 2011 Gardermoen og Suvarnabhumi flyplasser str begge foran store utvidelser 19. september 2011
Tilsvarende foto som p NITs mars-forside, dekorerer n Paris-hovedkontoret i United Nations utdanning og kultur-organisasjon 12. september 2011 Antall ville tigere i Thailand i kraftig kning 5. september 2011 Utgivelse av nytt Nordic i Thailand magasin ... 29. august 2011
- Gje meg handa di ven 22. august 2011 Nasjonal minnemarkering 18. august 2011 Er du en av de 47 millioner mennesker som skal lande p Suvarnabhumi flyplass i r? 16. august 2011
Endelig, Pheu Thai og Khun Yinglucks regjering p plass 10. august 2011 FORHNDSSTEMMING VED VALGET I NORGE 9. august 2011 Grnt lys for Khun Yingluck & Co 1. august 2011
Kondolerer Norge 25. juli 2011 Thailand`s nye regjering i støpeskjeen 20. juli 2011 Litt sommer-info fra NIT og Norwegian Properties 12. juli 2011
Thailand får sin første kvinnelige statsminister 6. juli 2011 Endelig er NIT`s fremtid på plass 13. august 2010 Henri Mouhot 1826 1861 22. november 2009
Radio Luxembourg Station of the stars 14. november 2009 Khun Chutimon, NIT`s First Lady 7. november 2009 Gjesteskribenten: Director Norwegian Properties - Gudmund Eiksund 26. oktober 2009
NIT info og digresjoner 21. oktober 2009 Oppklaring av misforståelser 12. oktober 2009 nsker du deg good luck og hell i kjrlighet? 29. september 2009
Bker vi anbefaler 28. september 2009 En dag p mektige Mor Mekong til Pak Ou hulene i Luang Prabang 28. september 2009 NIT er tilbake 28. september 2009
Noen i Pattaya som husker Ploy 8. oktober 2009 Er det mulig for utlendinger å forstå Thai-politikk? Del 2 20. oktober 2009 Nordic i Thailand legger inn rene! 31. januar 2009
Can`t Get Enough 25. januar 2009 Mikael Niemela p Thai Hus er optimist! 23. januar 2009 NIT p Thailands strste Elefant-round up i Surin 6. januar 2009
Det er p Lindas det skjer 5. januar 2009 Nytt r, nye utfordringer, nye muligheter 5. januar 2009 Anders Friestad, en ekte norsk strutsefarmer i Pak Chong 5. januar 2009
Ikke g hjem besk heller Tommys Den 5. januar 2009 Endelig, store nye VesleKari har pnet 5. januar 2009 Sigurds Lille Brune utvider tilbudet 4. januar 2009
En dag i en pensjonists liv. Del II 4. januar 2009 De beste praktiske retningslinjer nr det gjelder boligmarkedet i Thailand 4. januar 2009 Byen blandt fjellene: Prachuap Khiri Khan 27. november 2008
InVision Hospitality - En viktig samarbeidspartner for Hvidsten. 27. november 2008 Internasjonal luksus hotelloperatr inn i The Beach 27. november 2008 Fem tildels rustne riddere og to skjnne jomfuer ved et avlangt bord med havfrue p Aloha 27. november 2008
Thai Hus p offensiven 26. november 2008 P tokt med Sjmannspresten 26. november 2008
 
1  2   3   4  
Neste side > Siste side >>