DU VELGER SELV HVA DU NSKER  OPPSKE I PATTAYA

og her er det nok å velge mellom for alle

Frank Rønningen er den nye kosten i ”Thai Hus” men han er så langt fra noen novise av den grunn. - Ja hvor lenge har du styrt Thailandkontoret Frank? - 4 måneder, men jeg har vært i Thailand hasip hasip av tiden de siste 4 årene. Men jeg var i Pattaya alt i 1978 da jeg vant en reise hit av Cannon, og det glemte jeg ikke, så når jeg fikk sjangsen i 2004 grep jeg den begjærlig. Og her sitter jeg. Smilet er stort og hjertelig. Det er tydelig at Frank trivs.

Les mer
FLYPIONER BLANDT SOLSIKKER I LOPBURI
Tur til Lopburi for å fotografere de enorme åkrene med solsikker, samt drikke Monkey Beer på Lopburi Inn var planlagt. Undertegnede skulle være guide for Oddvar Wangberg og Olaf Johnsen. På et besøk hjemme hos min gode venn Rune Gangvik i ”Lykkliga gatan”... fikk jeg annledning å møte Runes far Arne. Når far til Rune ble kjent med at vi skulle til Lopburi å ta bilder av solsikker innviterte han oss like godt hjem til seg. Arne Gangvik var en av flypionerene i Braathens SAFE. Som kanskje mange vet står SAFE for South Amerika and Far East.
Les mer
Nong Nooch Garden satser friskt!
Nesten ikke til å kjenne igjen!
Nå er det ca. 1 år siden jeg besøkte stedet sist, og det var nesten så jeg ikke kjente meg igjen! Fra billettluken og innover langs vannet på venstre side, var det oppført et eneste langt ”rekkehus” med gjesteboliger, samt at vannet var borte og virket for tiden som en stor anleggsplass. Det ser ut som man oppfører gjestehus på påler ute i vannet, for å skape den rette stemningen, og forhåpentligvis kommer vannet tilbake når byggingen er avsluttet. Men det var ikke bare der man bygget, for inne på området var det nye bygninger under oppføring overalt!
Les mer
Kvalitet lnner seg

Lindas Restaurant har på bare 2 år rukket å bli en institusjon i Pattaya.

Og grunnen til det er tilsynelatende enkel, men vi vet at det koster mye arbeid, og at det er mange valg, riktige valg som må tas, pluss at det må fagfolk til, og det er ikke like lett å få tak i da det er mange om ”restaurant-beinet” her i byen. Men Lindas har greid det, og mer til. Hun selv gir svaret på hvordan: - Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet i alle ledd. Fra råvarene, via kokken, og der har hun jo vært, jeg hadde nær sagt, griseheldig med å få Per Kokk Mogstad på laget, til servitørene.....

Les mer
Soi Rabalder i Bang Sare er ikke lenger hva det engang var, og det har det da heller aldri vrt...
...og bladfyken skulle vite, for han bodde der selv i samfulle 3 år. Men som Ivar Mundal, bursdagsbarnet, og langvarig annonsør og skribent i Nordic, sier: - Et dårlig rykte er bedre enn ikke noe rykte i det hele tatt.
Les mer
Scandinavian Expat holder koken
Scandinavian Expat avholder sine møter annenhver lørdag på Green Tree Restaurant, Pattaya Beach Road, og er en viktig informasjons-sentral for dansker, svensker og nordmenn som enten ferierer, eller har bosatt seg her i Smilets Land.
Les mer
Baan Sabaijai

Vi håper norske myndigheter får øynene opp for Thailand som helse og rehabiliterings-land.

Oskar Jørgensen på Baan Sabaijai har både visjonene og ambisjonene intakt, og ønsker bredest mulig samarbeid for å overbevise Norge om Thailands fortreffelighet når det gjelder helse og livskvalitet for funksjonshemmede.

Les mer
Andre tur sesongen 2007/2008 gr til Utaradit for  bli med p Northern Bike Week.
MPR er en gjeng norske gutter som trives med å kjøre stor moped rundt i Thailand, og ellers ha det hyggelig sammen. Medlemene bor spredt rundt i dette flotte landet, men hovedgruppen tilhører Pattaya området.
Les mer
Pa og Svein Erik Hoff overrasker med Bakery Shop og bokcafe...i Bang Sare
Veldig mange skandinaver kjenner til Hoffern`s ”La Bella Casa”, som han og kona Pa drev i soi Bonkot i mange år (ja de har den forresten enda, bare det at nå heter den Hoff Cafe.) Det var heller ingen overraskelse at han åpna ”Hoff Cafe” i Bang Sare når de flyttet inn i nybygd hus de to mila lenger syd. Der serverer de frokost, smørbrød og middag til en rimelig penge. Pluss flytende fludium, selvsagt.
Les mer
Kres Party Bar 2 r

På party var også: Mon & Odi og Nordic var selvsagt der for å feire

Er virkelig Kåres Party Bar bare to år gammel, undret bladfyken på vei mot vannhullet på second Road. Kan det være mulig? Kåre har da vitterlig drevet bar så lenge jeg har vært i byen, og det er over ti år siden mine uskyldige øyne for første gang tindret omkapp med julelysene rundt om i gater og soier.

Les mer
GP Duo p Lindas og p Nordics 5 rs fest

Sigfrid Eiksund og Gunnar GP Pedersen kommer tilbake til Jomtien like før jul. På selveste julaften vil det musikalske ekteparet fremføre deler av julekonserten “Det lyser i stille grender” som de har holdt i hele førjulstiden i Norge.
Les mer
Spise ute i Pattaya? Prv Tommys Den!

Av Pattayas etterhvert uhorvelig mange restauranter og kaféer, med og uten C, er det noen en stadig vender tilbake til. De blir et slags stamsted, når det er noe spesielt du får lyst på.
Les mer
Elvis kommer, kommer du?

Hollandske Colin de jong er Pattayas mest kjente Elvis-etterligner, og det er ikke få tusen som har hørt og sett ham i aksjon. Han har hatt egne ”Elvisbarer” både i Nord-Pattaya og på Jomtien, og opptrådt ved et utall av arrangemeneter, og nå er han klar til å kjøre show på Nordics store jubileumsfest.
Les mer
N skulle det kanskje smakt med en saftig andestek?
Liten oppdatering om Dolly og Anton Som enkelte vil huske fra septembernummeret så er Dolly og Anton to ender som redaktøren kom i skade for å få i forsinket 63 års bursdagsgave i sommer, da han var på ekskursjon i Vietnam på selve dagen ...det høres unektelig litt bedre å si at man var på ekskursjon, enn å si at man var på ferie, ikke sant.
Les mer
Stor dag for nordmenn/kvinner i Nord-st Thailand


Vi skriver tirsdag 2. oktober 2007. Endelig fantes det noen nordmenn/kvinner som tok initiativet til å danne en norsk forening her oppe i det nord-østlige hjørnet av Thailand (provinsene Udon Thani, Nong Kai, Khon Kaen. Jeg så tilfeldigvis et oppslag på døra til en av de tyske bakerne i Udon Thani, Diether som til daglig selger ferskt brød og diverse andre europeiske godsaker

Les mer
The Sanctuary of Truth.

 

Mange ganger når jeg har vært ute i Nakluaområdet, så har jeg sett dette ”kirkebygget” ute på odden, men jeg har aldri visst hva det egentlig var. Har også sagt til meg selv at jeg må ta meg en tur ut dit, for å finne ut litt mere, men det har aldri blitt noe av for den rette anledningen har aldri dukket opp! Så en dag spurte redaktør Odi om jeg kunne tenke meg å lage en reportasje derfra, og kort sagt så svarte jeg ja. Fotograf Stig Nystad, og både hans far og sønn skulle også bli med.

Les mer
Camillian Social Center Rayong

”Caring for the sick as a mother cares for her sick child“

Jeg sitter og blar i det lille heftet jeg fikk med meg etter besøket på senteret i Rayong og det er ikke småtteri som de har klart å få til i de 12 årene de har vært i virksomhet! Father Giovanni Contarin, en italiensk prest, startet det hele i Bangkok, men ble der truet på livet, vinduer ble knust, og det ble meg fortalt at en bombe til og med ble plassert under bilen hans. Den gikk heldigvis ikke av, så han berget livet! Det var naboer som ikke ville ha folk med HIV/AIDS rundt seg og i nabolaget!

Les mer
Villa Norway 2 er klar til innflytting, og byggherren spiller golf

 

På greenen med ”tre uovervinnelige”, Odi og Stig

En tidlig morgenstund møtter bladfyk og fotograf opp for å bli med de tre distingverte herrer: Gudmund Eiksund, Ragnar Thorseth og Simen Aaserud en runde på nabotomta til Villa Norway. Så nær ligger faktisk den 9 hulls golfbanen.

Les mer
Maipenrai MC
Oktober måneds MC eventyr.
Les mer
Gunnar p NG Restaurant fylte r

 

En av Nordics store, i dobbelt forstand, annonsører, Gunnar Nordal har gått hen og fylt 46 år. Vi forsøkte å si at det var da ikke noe å feire, men det øret ville ikke Vesle Gunnar, som han også kalles blandt venner, høre på.

Les mer
King Olav er p sjen igjen, for 7`de ret p rad
King Olav, den norskeide båten som på de siste seks sesongene har cruisa i Siambukta med tusenvis av turister, er klar for nok en sesong – på bøljan blå. Nordic ble invitert til å være med på sjøsettingen utenpå Shipyard slippen i Naklua en tidlig morgen. (Sånt må jo gjøres når det er høyvann, det forstår selv en landkrabbe som Odi)
Les mer
Kuhn Arve, The Godfather, rundet et halvt hundre r

På Casa Pascal var også: Odi: Tekst. Mon og Arne Lindøe: Foto

Og en slik begivenhet måtte selvsagt markeres med både stil og verdighet, så noen og tyve betrodde ”småmafiosoer” møttes først til en bedre måltid på Casa Pascal, hvor en 6 retters middag ble servert, med Coktail, Aperetif, Australsk vin osv. osv. Vi spiste og hygget oss i godt over to timer før telefonene begynte å gløde med melding om at nå måtte jaggu Lillegutt se til å innfinne seg på sitt eget hovedparty, nemlig det i Pompoi Bar. Der venter over 150 sultne gjester, flere helstekte griser m.m.

Les mer
Postkort fra Vietnam 2. desember 2007 Bun Bang Fai Rakettene som gleder ndene 2. desember 2007 Velkommen til oss i Baan Dusit Pattaya den 27. desember 2. desember 2007
Kjre Lesere 2. desember 2007 Giganett: Vi gir "fornyd-garanti" Norsk formildler av leiligheter p Jomtien 2. november 2007 MAI PEN RAI MC 2. november 2007
rets smell! 2. november 2007 Gratulerer med flotte Scandinavian Beach Club Virginia og Erik, dere har virkelig ftt det til 2. november 2007 Den mystiske jungel, (tropeskog). 1. november 2007
Vlerenga Nongprue Municipality Team 3 0 1. november 2007 Fashion TV 1. november 2007 Et flott tilbud til store og sm i alle aldre 1. november 2007
Tormod Brokke. En gledespreder p 4 hjul. 1. november 2007 Kjre lesere 25. oktober 2007 Khun Oil fra Korat 2. oktober 2007
Innelst blandt 1200 damer! 2. oktober 2007 POSTKORT FRA VIETNAM 2. oktober 2007 Kvinne skolen 2. oktober 2007
Maipenrai MC sttter Sawangboriboon Foundation Pattaya 2. oktober 2007 En annerledes grisefest: Ufdte griseunger p grillen 1. oktober 2007 Nordic Group lanserer - Liten Drm 1. oktober 2007
FLYTTFGLAR! 1. oktober 2007 Kjre Lesere 30. september 2007 OASIS norsk bar i Surin: 2. september 2007
Dolly & Anton 30. august 2007 Ingos + Veslekari = Sant 30. august 2007 Khun Oy - Septemberpiken 30. august 2007
Velkommen til Bali, i Pattaya 30. august 2007 RESEBREV 5 FRN BALI AV PENTTI JOHANNES NIEMI! 30. august 2007 Gunnar Nordal og hans NG Bar & Restaurant 29. august 2007
Margaritas & Tacos & Tortillas & Burritos & Enchiladas m.m. er synonymt med Tequila Reef i soi 7 29. august 2007 POSTKORT FRA VIETNAM 29. august 2007 Hennes Majestet Dronning Sirikit av Thailand 29. august 2007
Kjre lesere 28. august 2007 Postkort fra Vietnam 6. august 2007 RESEBREV 4 FRN BALI 5. august 2007
Khun Far, 18 somre - Nordics Augustpike 5. august 2007 Nye Pompoi Bar, en sikker vinner 5. august 2007 Nordic er stolt over presentere Terje Eng, magasinets journalistiske kvalitetsalibi 5. august 2007
Good time girls 4. august 2007 Kjre lesere 3. august 2007 Tempelridderen og hans motiv 5. juli 2007
Khun Civ, 19 unge somre 3. juli 2007 Ofisiell innvielse av kirken vr 3. juli 2007 Herring arroy maak maak 3. juli 2007
Lyst p noe godt Special 3. juli 2007 Det er mange Johner i Pattaya, men bare en Johnna 3. juli 2007 Lyst p noe godt? 3. juli 2007
Mark Sonntag heter mannen som har det kreative ansvaret for dette bladet! 2. juli 2007 Kjre Lesere 2. juli 2007 4 forventningsfulle pujinger 1. juni 2007
Kratie - delfinbyen ved Mekongfloden 1. juni 2007 AMOK I SIAM REAP 1. juni 2007 Lyst p noe godt? 1. juni 2007
Ulla Sykepleier: Sjmannskirkens hjelpende hnd! 31. mai 2007 17.mai feiring i Bangkok 31. mai 2007 Kjre lesere 31. mai 2007
RESEBREV 2 FRN BURMA 3. mai 2007 Koh Samet - paradis bde for backpackere og rike 3. mai 2007 Roar Go Go Srensen feirer bursdag og sponser s. 3 piker... 3. mai 2007
Kafe Veslekari feiret jubileum og bursdag!! 3. mai 2007 Kres bursdag 3. mai 2007 TOMMYS DEN CAFE &GRILL 2. mai 2007
En av Norges store eventyrere har gtt i land her i Pattaya 2. mai 2007 Norway Viking Village 2. mai 2007 Kjre Lesere 1. mai 2007
RESEBREV 1 FRN BURMA 5. april 2007 FROSKEFISKE I SVARTE NATTA 5. april 2007 They Did It Their Way 3. april 2007
Forventing og hp i det nye Cambodia 3. april 2007 Mr. Globetrotter60 r! 3. april 2007 Khun Ya sa Ja til Rolf Berg Hansen 3. april 2007
Songkran, vt vill livsglede 3. april 2007 Olala Resturant 3. april 2007 En av Norges store eventyrere har gtt i land her i Pattaya 1. april 2007
Songkran, et sirkus uten like her i Pattaya! 1. april 2007 Kjre lesere 31. mars 2007 To venner har gtt bort 5. mars 2007
Trippel-Suksess p Lindas 5. mars 2007 Takk til Nordics annonsrer fra en liten landsby i nordst 4. mars 2007
<<Første side <Forrige side
1   2   3  4  
Neste side > Siste side >>